Gå til hovedindhold

Souschef fylder 30 år

Mads Nedergård Møller kan fejre sin 30-års fødselsdag søndag d. 25. juni 2023. Mandag morgen vil han blive fejret med manér af sine kolleger fra Spar Nord Sæby. 

6260 · Sæby · Nyhedsrum · Navnehistorie (1)

Spar Nord har haft glæde af Mads Nedergård Møller siden 2016, hvor han startede som kundemedarbejder i Frederikshavn. I 2017 kom han til Sæbyafdelingen som trainee, hvor han i dag bestrider stillingen som souschef for bankens privatafdeling. Før karrieren startede hos hele byens bank gennemførte han finansøkonomuddannelsen på UCN.

Mads har 7 års erfaring inden for den finansielle verden, og alle årene er blevet brugt i Spar Nord, hvilket ifølge ham selv må skyldes, at det er en god arbejdsplads med gode kolleger og en god direktør.

Hos Spar Nord Sæby skal der ikke herske nogen tvivl om, at Mads er meget vellidt i afdelingen. De mange kolleger ser frem til at fejre hans 30-års fødselsdag. Afdelingsdirektør Lasse Kjærsgaard Stidsborg fortæller:

- Mads har gennem de seneste år været en meget vigtig del af det fantastiske team her i Sæby. Han udstråler stærke faglige kompetencer samt sociale egenskaber, der er med til at gøre dynamikken i vores afdeling helt speciel. Vi glæder os til at fejre en god kollega – Stort tillykke med fødselsdagen Mads.

Privat bor Mads i Sæby med sin kone Cecilie, og sammen venter de en dreng til september. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og gåture med familiens hund Balder. Derudover er Mads medlem af Sæby & Omegns Jagtforening, hvor han bestod jagttegnsprøve i 2022. I fremtiden vil han gerne bruge mere tid på jagt og jagtforeningen.

Søndag d. 25. juni fylder Mads Nedergård Møller 30 år, og han vil blive fejret af sine fantastiske kolleger om mandagen. Der skal lyde et stort tillykke med fødselsdagen til Mads!

Publiceret d.
27. juni 2023