Gå til hovedindhold
13. november 2020
Sæby

Spar Nord Sæby på forkant med generationsskifte

Spar Nord i Sæby har haft god tid til at forberede sig på et mindre generationsskifte i afdelingen. Ved udgangen af året fratræder fire medarbejdere, og allerede nu er der styr på arvefølgen.

Nyhedsartikler 1200X478 1

God og grundig forberedelse skal sikre en glidende overgang i Spar Nord i Sæby, hvor kunderådgiverne Hanne K. Thomsen, Lone Vittrup, Lynge Sort Jensen samt kundemedarbejder Ida Schrøder stopper i løbet af dette efterår. Afdelingen har længe haft øje for det forestående generationsskifte, og man har derfor gennem de seneste år løbende haft fokus på alt lige fra overlevering til tilknytningen af nye medarbejdere med stort kendskab til lokalområdet.

- Det er ikke nogen overraskelse, at Lone, Ida og Lynge efterhånden nærmede sig efterlønsalderen. Derfor har vi – i tæt dialog med de tre – været på forkant og allerede igangsat overleveringsprocessen samt fundet de rette medarbejdere til at overtage deres ansvarsområder og opgaver. Det har været væsentligt for os, at vi i god tid forberedte os på generationsskiftet for at sikre en god og forudsigelig overgang for såvel medarbejderne som vores kunder, fortæller afdelingsdirektør i Spar Nord Sæby, Lasse Kjærsgaard Stidsborg.

Senest har Spar Nord i Sæby fået tilgang af Natja Pedersen, der er bosat i Sæby og kommer fra en stilling i Spar Nord i Frederikshavn.

- Natja har stort kendskab til lokalområdet, hvor hun selv er bosiddende, og kommer samtidig med Spar Nord-kulturen helt inde under huden fra sin tid i vores afdeling i Frederikshavn. Tilgangen af Natja er helt i tråd med, at vi gennem en længere periode har forberedt vores medarbejderhold til den aktuelle situation både med nye ansigter og videreudvikling af eksisterende medarbejdere. Vi har gjort vores forarbejde og føler os helt klar til fremtiden, siger Lasse Kjærsgaard Stidsborg.

Lasse Kjærsgaard Stidsborg vil i anledningen af, at Hanne, Lone, Ida og Lynge stopper, desuden takke dem for deres mangeårige bidrag til banken og lokalområdet.

- Selvom vi er godt forberedte, er det naturligvis med vemod, at vi i dette efterår siger farvel til Hanne, Lone, Ida og Lynge. Vi vil savne dem i hverdagen, hvor de alle har bidraget med deres personlighed og faglighed, fortæller Lasse Kjærsgaard Stidsborg.

Udover de forestående generationsskifter, står Spar Nord Sæby også overfor en større modernisering af de nuværende lokaler. Kunderne kan derfor glæde sig til at opleve en ny og moderne atmosfære, når de kommer på besøg.