Gå til hovedindhold

Ny souschef i Spar Nord Randers

5029 Randers · Nyhedsrummet · Privat · Navnenyt

Steffen Møller (40) er tiltrådt som ny souschef i Spar Nord Randers. Med sig har han 21 års erfaring fra den finansielle verden.

Steffen Møller er tiltrådt som souschef og privatrådgiver i Spar Nord Randers, hvor han med sine mange års erfaring inden for den finansielle verden skal sikre bankens kunder alsidig og kompetent rådgivning i tæt samarbejde med sine 23 kolleger i afdelingen.

Steffen er selv opvokset i Randers og har tidligere været ansat i Sparekassen Kronjylland, Vestjysk Bank og Sparekassen Danmark. Han vil for mange være et kendt ansigt, og med sin store erfaring og solide lokalkendskab bidrager Steffen derfor med en stærk profil til banken.

- Jeg ser frem til at arbejde med lokale kunder i det markedsområde, hvor jeg er opvokset, og hvor størstedelen af mit netværk findes. Spar Nord er en spændende organisation med stor lokal beslutningskraft, som jeg er glad for at blive en del af, fortæller Steffen Møller, der først og fremmest vil bruge sin første tid i banken på at lære sine nye kolleger og kunder at kende.

Privat bor Steffen Møller med sine hustru Mie, der er sygeplejerske på Regionshospitalet Randers, i Romalt. Parret har tre børn – to drenge på 9 og 7 og en datter på knap 2. Fritiden bruges gerne på familielivet og forskellige former for motion, blandt andet crossfit og padeltennis.

Steffen Møller er tiltrådt som souschef og privatrådgiver i Spar Nord Randers pr. 1. august 2022.

Publiceret d.
19. august 2022