Gå til hovedindhold

Lille Madsens Festival modtager stor donation på 30.000 kr.

Spar Nord Fonden har doneret 30.000 kroner til Lille Madsens Festival i Aars. Donationen er gået til en børnefestival til glæde for børn og unge.

6286 Aars · Nyhedsrum · Lille Madsens Festival

Daginstitutionen Lille Madsens Hus ønskede at afholde en børnefestival til glæde for både egne og lokalområdets børn. Ønsket var at skabe en dag med musik og glæde for alle børnefamilier i området.

Det var et ønske, der blev opfyldt, da Kenneth Hald Laustsen, erhvervskundechef i Spar Nord Aars, i sidste weekend var ude og overrække fondsdonationen på 30.000 kroner til Lille Madsens Festival sammen med Helle Tønder og Birgitte Landry fra bankrådet.

- Vi er meget glade for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne tilbyde økonomisk støtte til gode lokale initiativer. Donationen er gået til Lille Madsens Festival, der har dannet ramme for en begivenhedsrig festival med god stemning og sjov til glæde for børn og unge i lokalområdet. Og det er vi glade for at støtte op om, fortæller Kenneth Hald Laustsen.

Lille Madsens Festival fik debut sidste år, og de involverede kunne klart og tydeligt se, hvad dette arrangement gjorde for børnene. Festivalen favner bredt og er åben for alle interesserede.

Publiceret d.
3. juli 2023