Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Kendt ansigt tiltræder som afdelingsdirektør for erhverv i Spar Nord Hobro og Hadsund

Kendt ansigt tiltræder som afdelingsdirektør for erhverv i Spar Nord Hobro og Hadsund

6930 Hobro · Nyhedsrummet · Direktørskifte

Primo november 2023 er Claus Glenvad Nielsen blevet udnævnt til ny afdelingsdirektør for erhverv i bankområdet Mariagerfjord, der dækker over de lokale banker i Hobro og Hadsund.

Claus Glenvad Nielsen tiltræder stillingen som afdelingsdirektør for erhverv med en solid erhvervsmæssig ballast, herunder 35 års erfaring inden for den finansielle verden, hvor han de seneste 18 år har været erhvervskundechef i Spar Nord Hobro.

Det er således et kendt ansigt og en stærk profil, der tiltræder stillingen. Her skal han fremover lede et kompetent team af erhvervskundechefer og - rådgivere samt medvirke til, at bankens erhvervskunder fortsat modtager fyldestgørende og alsidig rådgivning.

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte den gode udvikling i erhvervsafdelingen i Spar Nord og medvirke til udviklingen af det lokale erhvervsliv. Vi skal bygge videre på ambitionen om, at Spar Nord skal være den foretrukne finansieringspartner for erhvervslivet i og omkring Mariagerfjord, og at banken opleves som en attraktiv og værdifuld sparringspartner, fortæller Claus Glenvad Nielsen.

Skiftet sker i forbindelse med et generationsskifte, hvor nuværende afdelingsdirektør Jan Skeel Østergaard efter 24 år på posten tiltræder en stilling som senior kredit specialist i bankområdet.

Privat bor Claus i Hobro med sin kone Dorthe, og de har sammen 2 voksne børn, der er fløjet fra reden. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, golf, fiskeri og natur.

Claus Glenvad Nielsen tiltrådte stillingen 1. november. Han kan kontaktes på telefon 9657 2043 eller mail cgn@sparnord.dk.  

Invitation til åbent hus

Skiftet vil blive markeret med et åbent hus-arrangement i lokalbanken i Hobro fredag d. 8. december 2023 i tidsrummet kl. 13.00-16.00, hvor kunder og samarbejdspartnere er velkommen til at kigge forbi og hilse på Claus og Jan samt få lidt godt til ganen.

Publiceret d.
21. november 2023