Gå til hovedindhold

Helle og Bjarne søgte råd hos Spar Nord: Det reddede deres boligkøb

40 · Topfoto

Nogle gange er det klogt at bede en anden bank om en second opinion. For ægteparret Helle og Bjarne Wengel blev et opkald til Spar Nord afgørende for deres boligkøb.

”Nu må vi jo liiige se.”

Det var mere eller mindre den besked, der mødte ægteparret Helle og Bjarne Wengel, da de gik til deres forhenværende bank med et ønske om at få finansieret deres kommende bolig. Et rækkehus i Hastrup, mellem Køge og Herfølge, blot 800 meter fra deres nuværende toplansvilla.

Til trods for at Helle og Bjarne allerede havde fået solgt deres nuværende hus, havde de svært ved at få hul igennem til parrets daværende bankrådgiver, fortæller Helle Wengel, der er akupunktør.

I håb om at få en hurtigere afklaring valgte Helle derfor at ringe til én af sine tidligere kunder, som hun kunne huske var ansat i Spar Nord Køge. Og det skulle vise sig at være en god idé.

For i løbet af fem minutter havde kunden skaffet Helle og Bjarne et møde med en af sine kolleger, som allerede på mødet tre timer senere gav tilsagn til, at de godt kunne byde på rækkehuset.

Det giver tryghed, at man ikke skal gå og vente halvanden uge på at få at vide, om man er købt eller solgt. Der er det altså rart, at man får en hurtig besked.

Bjarne Wengel
Kunde i Spar Nord Køge

”Det var rart, at vi kunne få et hurtigt svar. På det tidspunkt havde vi jo solgt det hus, vi bor i nu, så vi vidste, at vi skulle finde en ny bolig hurtigt, hvis vi ville slippe for at bo til leje i en mellemliggende periode,” siger Bjarne Wengel, der er læge.

Kortere kommandoveje

Helle og Bjarne Wengel på henholdsvis 55 og 66 år har gennem længere tid gået med tanker om at udskifte deres toplansvilla med en mindre bolig i ét plan, så de efter eget udsagn kan ”fremtidssikre deres ben til alderdommen”.

Da det helt rigtige hus dukkede op, var det derfor afgørende for parret at få en hurtig afklaring fra banken, så de kunne smede, mens jernet var varmt. Og her kom Spar Nord altså parrets forhenværende bank i forkøbet.

Fra vi ringede derned for at bede om en second opinion, indtil vi fik at vide, vi kunne kunne byde på rækkehuset, gik der fire timer. Det, synes jeg, er meget fleksibelt.

Helle Wengel
Kunde i Spar Nord Køge

”Vi har fået indtryk af, at der er noget kortere kommandoveje i Spar Nord. Når man spørger om noget, får man en afgørelse. Ikke fire dage senere, men samme dag eller allersenest dagen efter. Det giver tryghed, at man ikke skal gå og vente halvanden uge på at få at vide, om man er købt eller solgt. Der er det altså rart, at man får en hurtig besked,” siger Bjarne Wengel.

Et godt match

Samtidig påpeger parret, at de i Spar Nord har fundet en bank, som i højere grad matcher deres forventninger til en bank. De hæfter sig især ved den tilgængelighed, fleksibilitet og tillid, som de har oplevet i Spar Nord fra dag 1.

”Fra vi ringede derned for at bede om en second opinion, indtil vi fik at vide, vi kunne byde på rækkehuset, gik der fire timer. Det, synes jeg, er meget fleksibelt. De kendte jo hverken os eller vores økonomi. Vi følte os med det samme forstået og imødekommet, og derfor faldt det os meget nemt at tage beslutningen om at skifte til Spar Nord, siger Helle Wengel.

Vidste du, at et bankskifte ikke kræver meget andet af dig end en række personlige oplysninger og din signatur? I artiklen nedenfor kan du se, hvor nemt det er at skifte til Spar Nord.

Publiceret d.
14. maj 2020

Skal vi hjælpe med dit boligkøb?

Kontakt os helt uforpligtende, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi er her for at rådgive.