Gå til hovedindhold

En nybyggerdrøm blev realiseret for familien Würtz

Spar Nord Kongelundsvej var med fra start til slut, da Thomas Würtz og hans families ønske om et mere rummeligt hjem skulle opfyldes. Ifølge familien fra Amager har privatkunderådgiver Helle Borup Christiansen bidraget med kompetent og alsidig rådgivning, der har skubbet processen i den helt rigtige retning.

5783 Kongelundsvej · Nyhedsrummet · Kundecase · Thomas Wurtz

Der vil typisk være behov for mere plads, når en familie vokser sig endnu større. Og det var tilfældet, da Thomas Würtz og Julie Sørensen valgte at sætte deres lejlighed til salg. Beskeden om et tredje barn på vej, skabte et behov for mere plads.

At købe ny bolig er for størstedelen den mest omfattende beslutning i livet, og det kommende barn gør som regel ikke, de mange beslutninger mere gennemtænkt. Familien Würtz valgte derfor at række ud til Spar Nord Kongelundsvej, hvor privatkunderådgiver Helle Borup Christiansen stod klar til at hjælpe.

- Det er en meget stor beslutning at investere i bolig, og det kræver et detaljeorienteret overskud, som ikke altid er til stede, når man afventer et nyt familiemedlem. Vi kom heldigvis i dialog med afdelingsdirektør for Spar Nord Kongelundsvej Sebastian Tiedgen, der fremlagde nogle gode forslag til situationen. Herefter kom vi i kontakt med rådgiver Helle, der virkelig har været en stor hjælp igennem hele processen, fortæller Thomas Würtz.

Kompetent og alsidig rådgivning gjorde en forskel

Nybyggerprojekter byder oftest på mange uforudsete elementer, som man ikke kan planlægge sig ud af. Flere forskellige dokumenter og tilladelser skal på plads for at købs- og byggeprocessen kan bevæge sig i den rigtige retning.

- Helle tilbød super god rådgivning, og hun var en meget kompetent sparringspartner, når det kom til opfølgning af relevante informationer, hvilket gjorde processen en del mere overskuelig, fortæller Thomas Würtz og uddyber:

- Vi har været meget tilfredse med den tilgang Spar Nord Kongelundsvej og Helle har haft til hele forløbet. Det har betydet enormt meget med den tillidserklæring, som de har skabt, således vi kunne købe den ønskede grund, imens vi stadig boede i den gamle lejlighed.

Et omfattende forløb der for størstedelen medfører tvivl og usikkerhed blev til stor glæde for begge parter en vellykket eksekvering. En nybyggerdrøm blev realiseret, og et kundeforhold blev etableret for familien Würtz.   

Skal Spar Nord Kongelundsvej også gøre dine nybyggerdrømme til virkelighed?

Tag fat i privatrådgiver Helle Borup Christiansen på telefon 9616 1835 eller e-mail hbc@sparnord.dk, og oplev selv hvordan personlig rådgivning føles.

Publiceret d.
9. maj 2023