Gå til hovedindhold

Amager Bordtennisklub styrkes med betydningsfuld donation på 45.000 kr.

Spar Nord Fonden har doneret 45.000 kroner til Amager Bordtennisklub. Donationen, der blev overrakt af Spar Nord Kongelundsvej, skal bidrage til stærkere rammer for spillere med fysiske og/eller mentale handicaps.

6310 Kongelundsvej · Nyhedsrummet · Amager BTK (1)

Amager Bordtennisklub, også kaldet Amager BTK, er en forening, der tilbyder børn, unge og voksne muligheden for at prøve kræfter med flere forskellige bordtennisaktiviteter. Det er en klub i rivende udvikling – med en af Danmarks største ungdomsafdelinger.

I takt med udviklingen drømmer klubben om at kunne tage spillere med fysiske og/eller mentale handicaps ind og tilbyde dem de samme forudsætninger som alle andre medlemmer. Der kunne derfor spores stor glæde hos foreningen, da afdelingsdirektør Sebastian Tiedgen og privatrådgiver Rebecca Toldam Pajkovic fra Spar Nord Kongelundsvej overrakte en donation på 45.000 kroner.

- I Amager BTK drømmer vi om at være i stand til at tage spillere med fysiske og/eller mentale handicaps ind og give dem præcis samme forudsætninger som alle andre af vores nye medlemmer. Læring og træning i gode rammer med kompetente trænere. Vi ønsker, at de på lige fod med alle andre børn får mulighed for at opleve foreningslivets glæder og udvikle sig idrætsmæssigt. Det betyder derfor enormt meget for os at modtage den flotte økonomiske support fra Spar Nord Fonden og Spar Nord Kongelundsvej, udtaler Christoffer Petersen, cheftræner, og Pernille Hvass, formand for Amager Bordtennisklub.

- Vi er glade for at kunne støtte op om foreningslivet i lokalområdet, og med et økonomisk skulderklap fra Spar Nord Fonden kan vi i stor grad gøre en forskel, hvor det er nødvendigt. Hos Amager BTK omfavner man fællesskab og sammenhold, hvor både børn, unge og voksne samles til diverse aktiviteter med bordtennis som bindeled. Hertil drømmer foreningen om at støtte spillere med fysiske eller mentale udfordringer, så også de kan få værdifulde oplevelser. Det er sådanne foreninger, der bidrager til et sundere lokalsamfund, og det støtter vi glædeligt op om, fortæller Sebastian Tiedgen, afdelingsdirektør for Spar Nord Kongelundsvej.

Spar Nord Fonden støtter udviklingen af kulturelle, fritidsmæssige og sociale fællesskaber, der mærkes. Sammen med Spar Nord ønsker Fonden at styrke fællesskabsfølelsen og samhørigheden mellem mennesker både lokalt, regionalt og nationalt.

Vil du vide mere omkring Spar Nord Fonden, og hvordan du ansøger, kan du læse mere på Fondens hjemmeside:

https://www.sparnordfonden.dk/

Publiceret d.
7. juli 2023