Gå til hovedindhold

329.510 kroner til fællesskaber i Aalborg

4651 Østeraa · Nyhedsrummet · Donationsarrangement

Der var liv og glade dage, da Spar Nord Aalborg inviterede indenfor i lokalerne på Østerågade 12. På dagsordenen var uddeling af donationer fra Spar Nord Fonden til hele 15 lokale projekter, og her var der brede smil at spore, hvor i alt 329.510 kroner skiftede hænder. 

Med et ønske om at bakke op om lokalområdets mange initiativer, projekter og foreninger har Spar Nord Aalborg på vegne af Spar Nord Fonden uddelt i alt 329.510 kroner til lokale projekter i og omkring Aalborg.

For direktør i Spar Nord Aalborg, Jacob Jensen, vækker det stor begejstring at kunne bidrage til lokalsamfundets mange projekter samt initiativer og samtidig støtte op omkring de mange ildsjæle, som står bag.

- Det er særligt vigtigt for os at støtte op omkring de mange ildsjæle, der dagligt gør en indsats for vores lokalområde. Derfor er vi glade for at kunne overrække 329.510 kroner på vegne af Spar Nord Fonden til de mange fællesskaber, som er på tværs af vores fantastiske by, fortæller Jacob Jensen

Som en del af donationsoverrækkelsen blev de 15 foreninger inviteret ned i Spar Nords afdeling på Østeragade både for at få overrakt den flotte donation, men også for at hylde de frivilliges store arbejde for foreningerne og lokalsamfundet.

- Det er en vigtig del af vores DNA, som hele byens bank, at give tilbage til vores lokalområde. Og det er fantastisk at mærke den forskel, som donationerne gør for foreningerne. Derfor er vi også utroligt stolte over at være en del af det brede forenings- og kulturliv, som vi har i Aalborg og omegn, afslutter Jacob Jensen.

De 15 foreninger som modtog en donations fra Spar Nord Fonden var: Efterladte efter selvmord (lokalkreds Nordjylland, Sejlklubben Limfjorden, Billardklubben Lunden, Alabu Bolig, Skalborg FDF, Foreningen til Smedehåndværkets bevarelse, Fonden Danske Veteranhjem, Aalborg Golfklub, Det Grønlandske Hus i Aalborg, KFUM Spejderne i Svenstrup, Aalborg Volleyball, 4.maj kollegiet i Aalborg, Badmintonklubben ABC, Aalborg Cable Park og Aalborg KFUM Håndbold.

Publiceret d.
10. maj 2022