Vejle

76 41 41 00

Åbningstider

Mandag-fredag
10:00-16:00
Rådgivning efter aftale på hverdage:
08:00-18:00

Information om afdelingen
Vores afdeling er kasseløs og uden mønttæller, men til gengæld har KONTANTENs pengeautomat åben alle døgnets 24 timer, og den kan klare både ind- og udbetalinger af danske kroner, og udbetaling af EURO. Vi veksler ikke valuta. Find din automat her.

Har du brug for større kontantbeløb end automaten tillader, kan du bestille kontanter til afhentning i afdelingen. Bestil kontanter her.


Parkering

Skal du til møde hos os er du velkommen til at bruge en af vores kundeparkeringspladser som du finder i gården ved Holmen 37, 7100 Vejle.

Husk, at du skal have udleveret en parkeringstilladelse i vores afdeling som placeres i bilens forrude.


Glad for Spar Nord? Tip en ven ...
Har du en god ven, nabo, kollega eller onkel, som leder efter en fornuftig bank med lokalt nærvær og personlig rådgivning? I Spar Nord tror vi på, at det er vigtigt med personlige anbefalinger, når du skal vælge bank. Derfor har vi gjort det nemt for dig som kunde at tippe dit netværk og dele din personlige bankkontakt.
Læs mere her

Hele byens bank

Spar Nord er en af landets største banker. Men vi er ikke så store, at det gør noget. Faktisk er den allerstørste fordel ved Spar Nord, at vi er lokale. Det betyder nemlig, at du får lokal beslutningskraft og en bank, der giver tilbage til Vejle.

Kontakt os