Gå til hovedindhold

Spar Nord Vejle opruster med to nye kundechefer til erhverv

7772 Vejle · Nyhedsrummet · Navnehistorie

Hele byens bank har forstærket sit team med to nye kompetente medarbejdere. Det er Kim Christensen og Jackie Pallesen, der begge tiltræder som kundechefer i bankens erhvervsafdeling.

Maj måned blev skudt i gang med en forstærkning af holdet i Spar Nord Vejle. Her er Kim Christensen og Jackie Pallesen tiltrådt som nye medarbejdere, og de skal i samarbejde med deres kolleger fremover medvirke til at styrke rådgivningen af bankens kunder i og omkring Vejle.

Kim Christensen kommer fra en tidligere stilling som erhvervsrådgiver i Sydjysk Sparekasse, og han har 5 års erfaring inden for den finansielle verden med i bagagen.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt hold i Spar Nord Vejle, og jeg ser frem til at understøtte erhvervskundernes udvikling gennem skræddersyede finansielle løsninger, fortæller Kim Christensen.

Kim bor i øjeblikket i Kolding sammen med sin kæreste, Christina, men de leder aktivt efter en bolig tættere på Vejle. Fritiden prioriteres blandt andet til familiehygge, tid med venner, motion og så arbejder Kim også som deltidsbrandmand hos Falck i Kolding.

Jackie Pallesen kommer fra tidligere stillinger i Sydbank, og han tiltræder stillingen med 19 års erfaring inden for den finansielle verden.

- Jeg ser meget frem til at møde kunderne og lære mine nye kollegaer at kende og blive en del af den gode kultur, der er i Spar Nord. Jeg brænder for dialogen med kunderne og ser det som min fornemmest opgave at være en god sparringspartner. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel men også udfordre kunderne på den gode måde, så kunden altid har det rigtige setup i valg af løsning, fortæller Jackie Pallesen.

Privat bor Jackie i Grindsted sammen med sin kone og deres tre børn. Fritiden tilbringes sammen med familie og venner samt ture på racercyklen.

Kim og Jackie er begge tiltrådt deres nye stillinger pr. 1. maj 2024, og de er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder.

Kim kan kontaktes på telefon 7641 4115 eller mail kich@sparnord.dk

Jackie kan kontaktes på telefon 7641 4782 eller mail japa@sparnord.dk

Publiceret d.
14. maj 2024