Gå til hovedindhold

Brug for en ny erhvervsbank?

Når vi siger, at vi er en personlig bank i en digital verden, så mener vi det. Det gælder også for dig som erhvervskunde. Vi både hjælper og udfordrer dig - så vi sammen kan skabe de bedste resultater. Lad os tage en snak om, hvordan vi kan skræddersy en løsning for dig og din virksomhed

Bliv Kunde · Foto 4 (1)

6 grunde til at du skal vælge Spar Nord som erhvervsbank

Når man skal vælge erhvervsbank, handler det ofte om tillid, kompetencer, forståelse og tilstedeværelse. Herunder har vi listet en række kendtegn ved Spar Nord, som kan være relevant for dig at have fokus på før et bankskifte.

 1. Én erhvervsbank til det hele
  Vi er en full-service erhvervsbank, der dækker din virksomheds behov for sparring og finansiel rådgivning uanset, hvilken fase din virksomhed befinder sig i og hvilke markeder, du opererer på.
 2. Altid det bedste hold til rådighed
  I Spar Nord får du det bedste af to verdener; din lokale rådgiver tæt på, og et stort bagland af specialister at trække på. Derfor kan du få de rigtige råd på det rigtige tidspunkt – uanset om det handler om daglig drift eller mere komplicerede bankforretninger som afdækning af rente- og valutarisiko eller udenrigshandel.
 3. Fingeren på pulsen
  Vi rådgiver og deler ud af den nyeste viden om alt det, der kan sikre din virksomheds fremdrift og handlekraft.
 4. Lokal beslutningskraft
  Din erhvervsrådgiver har lokal beslutningskraft. Det sikrer hurtig respons og lav ekspeditionstid på dine forretningsmæssige idéer. 
 5. Sifi-bank
  I Spar Nord er vi udpeget til at være en Sifi-bank, hvilket giver dig en sikkerhed for vores økonomiske stabilitet i fremtiden.
 6. Fleksibel på tid og sted tid
  Når vi skal mødes, bestemmer du altid tid og sted. Du er altid velkommen hos os i din lokale afdeling, men vi kommer også gerne ud på din virksomhedsadresse når passer i din kalender – også uden for normal åbningstid.
Marie Louise Tinsfeldt 052 Low Crop 800Px

Book et møde med en af vores dygtige rådgivere

Mandag til fredag fra kl. 8.00 til 20.00. 
Lørdag og søndag fra kl. 10.00 til 16.00.