Tilmeld dig Spar Nords nyhedsbreve

Hvad end du er aktionær, kunde eller bare har en interesse i finansielle nyheder, investering og nemme guides, så er der et nyhedsbrev for dig. 

Vi forsøger at kommunikere uformelt og relevant - så selv de sværeste begreber og gængse bankprodukter pludselig bliver interessante og vedrørende.

’Spar Nord Nyt’ er navnet på vores overordnede nyhedsbrev. Et nyhedsbrev til dig, der drømmer om at blive klogere på alt lige fra privatøkonomi, aktier og investering, digitale betalingsprodukter samt meget meget mere.

Er du særligt interesseret i makroøkonomi, aktier, virksomhedsobligationer eller investeringsstrategi så kan du samtidig tilmelde dig vores publikationer og modtage vores investeringsanbefalinger direkte i indbakken.   

Vi glæder os til at kunne holde dig opdateret på nyheder, kampagner og konkurrencer.

Velkommen til!

Med din tilmelding giver du samtykke til at modtage nyheder, informationer om Spar Nords produkter og services samt markedsføring og konkurrencer via e-mail. Vi bestræber os på at sende et til to nyhedsbreve pr. måned. Du kan til enhver tid afmelde dig via nyhedsbrevet. Spar Nord må fremover benytte dette samtykke til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke eller data, hvis der kommer andre finansielle produkter/tjenesteydelser, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på. Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Du kan læse meget mere om Spar Nords privatlivspolitik her.