Gå til hovedindhold

Vordingborg IF sparker bolden i mål med donation på 25.000 kr.

7179 Næstved · Nyhedsrummet · Vordingborg Idrætsforening

Spar Nord Næstved har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 25.000 kroner til den traditionsrige fodboldklub Vordingborg IF. Donationen skal gå til en splinterny aktivitetsplads.

Vordingborg IF har rundet 900 medlemmer, og klubben vil gerne forbedre deres rammer yderligere. Frivillige i foreningen arbejder på at anlægge en ny aktivitetsplads til 1,3 millioner kroner, der skal forny multibanen og anlægge nye faciliteter, som alle kan bruge fra foråret 2024.

Sammen med flere andre aktører har Spar Nord Næstved, på vegne af Spar Nord Fonden, valgt at støtte op om dette tiltag. Her kunne Private Banking-rådgiver Jannik Olsen glædeligt overrække en donation på 25.000 kroner til Vordingborg IF. Jannik har tre børn, som alle spiller i klubben, og han har yderligere bidraget med støtte gennem Det Lokale Løfte.

- Det er en stor ære at kunne bidrage med økonomisk støtte, på vegne af Spar Nord Fonden, til lokale tiltag, der gør en forskel for lokalsamfundet. Vordingborg IF rummer en bred vifte af spændende aktiviteter, der skaber et stærkt fællesskab, fortæller Jannik Olsen, Private Banking-rådgiver i Spar Nord Næstved, og fortsætter:

- Med en ny aktivitetsplads, som vil være offentligt tilgængelig for alle, kan der skabes et nyt samlingspunkt, som forhåbentligt vil øge interessen for motion, sundhed og engagement i foreningslivet.

En stor del af Vordingborg IF’s indsamlede midler kommer i øvrigt fra den tidligere fodboldlandstræner Morten Olsens fond, der er opkaldt efter hans far, Alex Olsen.

Publiceret d.
30. januar 2024