Gå til hovedindhold

Vemmelev Boldklub modtager donation på 25.000 kr.

Spar Nord Korsør har, på vegne af Spar Nord Fonden, doneret 25.000 kroner til Vemmelev Boldklub. Donationen er gået til indkøb af en hytte, der skal fungere som kiosk på stadion.

6258 Korsør · Nyhedsrum · Donation · Vemmelev Boldklub (1)

Vemmelev Boldklub havde ansøgt om en donation på 25.000 kroner hos Spar Nord Fonden. Dette ønske blev mødt med fuld opbakning, hvilket har resulteret i en donationsoverrækkelse fra Spar Nord Korsør og indvielsen af den splinternye kiosk, VB Bixen, der fremover skal servicere klubbens medlemmer og gæster.

Til donationsoverrækkelsen kunne der spores enorm glæde hos begge parter. Jørgen Dahl Jensen, sponsoransvarlig for Vemmelev Boldklub, var meget begejstret over etableringen af den nye kiosk og samarbejdet med Hele Korsørs Bank samt Fonden. Han fortæller således:

- Vi er meget glade for den økonomiske opbakning fra Spar Nord Korsør og Fonden. Uden donationen var kiosken højst sandsynligt ikke blevet til noget. Det er vigtigt, at der en lokal bank, som giver tilbage til lokalområdet. Og den rolle udfylder Spar Nord Korsør eksemplarisk.

Det var afdelingsdirektør Lennart Husted Laursen, der stod for donationsoverrækkelsen. Han ser glædeligt på et meningsfyldt samarbejde, der skal berige den lokale fodboldklubs medlemmer og gæster.

- Som Hele Korsørs Bank er det en stor glæde at se det store engagement, der er i de lokale foreninger og lige så stor en glæde at være ansat i en bank, som værdsætter og støtter det lokale og de lokale kræfter. Vi er glade for at kunne støtte de foreninger i lokalsamfundet, der er med til at give vores unge mennesker en mulighed for at dyrke idræt, at opleve foreningslivet og opleve fællesskabet med andre, fortæller Lennart Husted Laursen og fortsætter:

 - Vi er stolte af at repræsentere Spar Nord Fonden, som støtter mange events og projekter i vores lokalområde. Det er utroligt vigtigt, at det lokale erhvervsliv anerkender de dygtige ildsjæle og deres store arbejde med støtte og midler, så foreninger og klubber fortsat kan bidrage til dannelsen af vores unge mennesker. Vi vil i Spar Nord Korsør gøre vores til, at Korsør bliver et endnu bedre sted at leve, arbejde og bo.

Publiceret d.
22. juni 2023