Gå til hovedindhold

Thomas er ny kunderådgiver i Spar Nord Helsingør

Spar Nord Helsingør har fået godt selskab af Thomas Guldbæk Pedersen (61) i kunderådgiver-teamet, som skal øse ud af sin store viden og hjælpe privatkunder og mindre erhvervskunder med nærværende og kompetent rådgivning.

5468 Helsingør · Nyhedsrummet · Navnehistorie

Spar Nord Helsingør byder velkommen til Thomas Guldbæk Pedersen, der tiltræder stillingen som ny kunderådgiver. Thomas har 40 års erfaring i bankverdenen, og halvdelen af den tid har han rådgivet bankkunder i og omkring Helsingør, så han har et stort netværk i det nordsjællandske. Han ser med kompetente øjne på din økonomi for at lede efter muligheder for at forbedre og skabe et overskud, og særligt boligfinansiering kan være et godt sted at starte.

Han bor i Espergærde sammen med sin kone, og deres to voksne børn er flyttet hjemmefra og bor i København. Han nyder at rejse og gåture med sine to hunde i den fantastiske natur i området. Han glæder sig over nu at være en del af en bank, der støtter og engagerer sig i lokalsporten og foreningslivet, som han selv brænder for, når han for eksempel hepper på FC Helsingør.

Thomas er tiltrådt stillingen som privatrådgiver i Spar Nord Helsingør den 1. december 2022. Han er klar til at tage godt imod flere privatkunder i lokalområdet. Du kan kontakte ham på mail tgp@sparnord.dk eller tlf. 49250474.

Publiceret d.
8. december 2022