Gå til hovedindhold

Street Care modtager donation på 50.000 kr.

6660 Østerbro · Nyhedsrummet · Streetcare

Spar Nord Østerbro har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilget en hjertevarm donation på 50.000 kroner til Street Care, der støtter og hjælper udsatte borgere med at komme på rette kurs.

Den selvejende institution, Street Care, har i flere år gjort en stor indsats for at hjælpe de mest udsatte borgere i Danmark. Institutionen laver opsøgende gadeplansarbejde i København, driver et værested og tilbyder mentor- og bisidderstøtte.

Formålet med arbejdet er, at langt flere udsatte får hjælp til at komme nogle af hverdagens udfordringer til livs. Et godt formål, som Spar Nord Fonden har valgt at støtte op om med en donation på 50.000 kroner.

- Vi er meget taknemmelige for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne støtte op om de særdeles gode initiativer i vores lokalsamfund. Street Cares barmhjertige støtteindsats for byens mest udsatte borgere er prisværdig, og det er vi glade for at bakke op om, fortæller Martin Sonn Merring, afdelingsdirektør i Spar Nord Østerbro.

Street Care er en selvejende institution med bestyrelse og vedtægter. Foreningen blev oprettet torsdag d. 3. september 2020. Til at lede arbejdet har bestyrelsen ansat Allan Frederiksen som daglig leder.

Publiceret d.
19. oktober 2023