Gå til hovedindhold

Støtte til Årets Forening i Guldborgsund

Spar Nord Lolland Falster er stolte over, sammen med Spar Nord Fonden, at have bidraget til det gode frivillige arbejde i Guldborgsund Aqua Sport – et arbejde der nu har indbragt foreningen titlen som Årets Forening i Guldborgsund Kommune.

5734 Lolland · Nyhedsrummet · Guldborgsund Aquasport

I november sidste år støttede Spar Nord Lolland Falster sammen med Spar Nord Fonden den frivillige lokale forening Guldborgsund Aqua Sport. Det udmundede sig i en donation på 30.000 kroner fra Spar Nord Fonden, og en donation på 10.000 kroner fra Spar Nord Lolland Falster.

Donationerne skulle gå til en ny sauna, som klubbens medlemmer i og omkring Nykøbing Falster frit kunne benytte, hvor en ideel svømmetur i havnen kombineret med en tur i den varme sauna, ville berige medlemmerne med en sund oplevelse for krop og sjæl.

Det succesfulde samarbejde med Guldborgsund Aqua Sport understreger en vigtig del af Spar Nords strategi. En begejstret Brian Skov Henriksen, direktør i Spar Nord Lolland Falster, fortæller selv:

- Den lokale tilstedeværelse er en vigtig del af Spar Nords filosofi. Banken søger at yde optimal støtte til landets forskellige lokalsamfund samt lokale initiativer. Kommuner rundt omkring i Danmark rummer et talstærkt antal af frivillige lokale foreninger, der bidrager til et mere velfungerende samfund. Og i dette tilfælde er det er ikke kun Spar Nord, der har bemærket Guldborgsund Aqua Sports positive indflydelse – foreningen er nu blevet præmieret med titlen som Årets Forening i Guldborgsund Kommune, og det vi stolte over at have støttet op om.

Det er ikke kun i Spar Nord Lolland Falster, at der kan spores stor begejstring. Kasper Hasling Mogensen, formand for Guldborgsund Aqua Sport, supplerer med:

- Vi er enormt glade for den økonomiske opbakning fra Spar Nord Fonden og Spar Nord Lolland Falster. Da vinteren resulterer i begrænsede muligheder for wakeboarding-aktiviteter, var det en stor glæde for os at kunne tilbyde vores medlemmer fantastiske oplevelser med den nye sauna. At det så resulterede i den flotte titel som Årets Forening, er vi dybt taknemmelige over, da det viser, at vores frivillige arbejde har haft stor betydning for mange mennesker i lokalområdet.

Guldborgsund Aqua Sport er en frivillig forening, der tilbyder sjove wakeboarding-aktiviteter på vandet i Guldborgsund Kommune. Foreningen blev officielt stiftet i 2021 af en gruppe passionerede surfere, der så et potentiale i at få wakeboard-idrætten op at køre i kommunen.

Fredag d. 3. februar dannede Nykøbing Falster Teater rammen for Guldborgsund Kommunes årlige prisfest, hvor i alt fire fritidspriser og en kulturpris blev uddelt. Prisen som Årets Forening gik som sagt til Guldborgsund Aqua Sport. 

Publiceret d.
14. februar 2023