Stærkt partnerskab fortsætter

Spar Nord Næstved har forlænget sponsoraftalen med Næstved HG Kvindeelite Fodbold med 1 år. Hele Byens Bank fortsætter dermed som hovedsponsor for det lokale kvindehold, der i seneste sæson viste flotte takter.

6193 Næstved · Nyhedsrummet · HG Kvindeelite

Næstved HG Kvindeelite brager afsted på fodboldbanen, og i denne sæson blev det til en flot fjerdeplads i kvalifikationsrækken til Gjensidige Kvindeligaen. Kvindeholdet har været på en imponerende rejse de seneste år, hvor de har udviklet sig til at være blandt de 10 bedste hold i landet.

En spændende rejse og en udvikling i fremdrift kan blandt andet skyldes fodboldholdets gode samarbejde med Spar Nord Næstved, der har været hovedsponsor siden 2021. Til stor glæde for begge parter er hovedsponsoratet pr. 1. juli 2023 blevet forlænget med endnu et år.

I Spar Nord Næstved ser man frem til at fortsætte et stærkt samarbejde, der også hylder diversiteten og kvindefodboldens fremgang. Direktør Bjarne Elmelund Nielsen glæder sig allerede til næste sæson, hvor Hele Byens Bank igen vil støtte op om det lokale hold. Han udtaler således:

- Vi er meget stolte over at kunne forlænge vores hovedsponsorat med Næstved HG Kvindeelite, der gennem de seneste par sæsoner har udviklet sig betydeligt, hvilket har udmundet sig i nogle flotte resultater både på og uden for banen. Foreningslivet betyder en stor del for vores lokalsamfund, og det ambitiøse kvindehold bidrager med motiverende resultater og et stærkt fællesskab. Ligeledes vil vi gerne slå et slag for diversiteten og støtte op om kvindefodbold, der for alvor er på vej frem.

Hovedsponsoratet mellem Spar Nord Næstved og Næstved HG Kvindeelite blev forlænget med 1 år pr. 1. juli 2023. Næste sæson i Kvinde 1. division bliver skudt i gang lørdag d. 12. august, hvor kvindeholdet fra Næstved gæster Odense Q.

Publiceret d.
19. juli 2023