Gå til hovedindhold

Sponsorat til Korsør Tårnborg Håndboldklub

Korsør Tårnborg Håndboldklub modtager sponsorat af Spar Nord Korsør. Sponsoratet skal gå til indkøb af nyt spillertøj til cirka 100 spillere og trænere i klubben, så de dermed har det optimale sportstøj til fremtidige turneringer og andre sportslige aktiviteter.

5407 · Korsør · Nyhedsrummet · Håndboldklub

Med et sponsorat fra Spar Nord Korsør kan Korsør Tårnborg Håndboldklub tilbyde spillere og trænere nyt moderne spillertøj, som bidrager til et optimalt sportsligt miljø. Klubbens medlemmer vil således fremadrettet repræsentere klubben iført helt nyt spillertøj til diverse turneringer og sportslige aktiviteter.

- Vi er enormt glade for trøjesponsoratet fra Spar Nord Korsør, som skal gå til nyt spillertøj til omtrent 100 spillere og trænere i klubben. Sponsoropbakningen er med til at sikre den fortsatte positive udvikling i klubben, hvor der bl.a. er en stigende medlemstilgang. Ligeledes kan sponsoratet bidrage til, at vi kan holde kontingentet på et lavt niveau, så alle har mulighed for at dyrke et aktivt foreningsliv hos os, fortæller Jesper Rasmussen, formand for Korsør Tårnborg Håndboldklub.

Håndboldklubben er en forening med plads til socialt samvær, godt kammeratskab og god sportsånd. Klubben har nogle missioner/visioner som blandt andet handler om, at der skal være plads til alle, det skal først og fremmest være sjovt at være en del af klubben, uanset alder. Ledere og trænere skal gå foran som gode eksempler for opførsel og sportsånd, samt være med til at præge en sund og god udvikling.

- Som lokalbank er vi meget glade for at støtte en lokal forening som Korsør Tårnborg Håndboldklub, der yder en stor indsats for håndbolden i Korsør og omegn. En masse unge mennesker kommer dagligt i klubben og mærker fællesskabet til træning og i kamp. Det er foreninger som denne, der er en vigtig del af rygraden i vores lokalsamfund. Uden dygtige foreninger og deres ildsjæle ville vores område blive et mindre attraktivt område at bo og leve i. Det er derfor vigtigt for mig og hele Korsørs bank, at vi støtter op om lokale foreninger og ildsjæle i og omkring Korsør, for vi bor her jo selv, fortæller Lennart Husted Laursen, afdelingsdirektør i Spar Nord Korsør.

Korsør Tårnborg Håndboldklub består af flere ungdomshold for piger og drenge, og derudover er der også et herreseniorhold. Klubben er lokaliseret i Storebæltshallen på Teilmanns Allé 12, 4220 Korsør.

Publiceret d.
12. december 2022