Gå til hovedindhold

Sponsorat på 50.000 kr. til ny skøjtebane i Næstved

7069 Næstved · Nyhedsrummet · Skøjtebane (1)

Fra 24. november og frem til uge 8 vil en 400 kvadratmeter stor skøjtebane skabe ekstraordinært liv på Axeltorv i hjertet af Næstved. Skøjtebanens istandsættelse er sponsoreret af Spar Nord Næstved med et beløb på 50.000 kroner.

Som den eneste is-skøjtebane på Sydsjælland, vil den nyetablerede skøjtebane tiltrække besøgende fra et stort opland, borgere i Næstved Kommune og turister. I december har den været omdrejningspunktet for arrangementet Jul i Næstved, og i januar og februar vil det være under temaet Levende Vinter By.

Spar Nord Næstved har hertil sponsoreret etableringen af skøjtebanen med 50.000 kroner, og direktør Bjarne Elmelund Nielsen glæder sig over bankens involvering. Han udtaler således:

- Vi er meget glade for at kunne bidrage med et sponsorat til den flotte skøjtebane i Næstved midtby, der skal fungere som et hyggeligt samlingspunkt for borgerne samt turisterne i og omkring byen. Første periode efter skøjtebanens åbning har allerede talt sit tydelige sprog, hvor mere end 3.000 gæster har været forbi til en hyggelig skøjtetur.  

Skøjtebanen vil danne ramme for mange aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Det kan fx være: Disco on Ice, Showkamp fra Ishockeylandsholdet, Skøjtelektioner, Kunstskøjteløb og andre aktiviteter for børnefamilier – blot for at nævnte nogle af de aktiviteter der finder sted.

Publiceret d.
22. december 2023