Spar Nord Vodskov byder velkommen til ny trainee

Camilla Møller Kjærulff (30) er pr. 1. marts tiltrådt som trainee i Spar Nord Vodskov.

5751 Vodskov · Nyhedsrummet · Navnenyt · Camilla

Spar Nord Vodskov har ansat Camilla Møller Kjærulff som bankrådgiver trainee. Med sig har hun 10 års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen, hvor hun blandt andet har bestridt stillinger som ejendomsmægler, indehaver, afdelingsleder, køberådgiver og vurderingskonsulent. 

Camilla er finansuddannet, hvor hun har gennemført Finansøkonom-, Merkonom- og Ejendomsmægleruddannelsen. Hertil har hun bl.a. suppleret med uddannelser inden for lederfeltet og som køberådgiver og vurderingskonsulent. Hun bidrager således med en stærk profil til Spar Nord Vodskov. 

- Jeg ser meget frem til at blive en del af en nærværende bank i det lokalområde, som jeg selv er en del af. Ligeledes glæder jeg mig til at komme i gang med traineeuddannelsen og få et godt kendskab til alle mine nye kolleger samt de nye systemer, fortæller Camilla Møller Kjærulff, og uddyber: 

- Med en baggrund som ejendomsmægler har jeg dannet mig nogle givtige erfaringer inden for blandt andet kundekontakt og rådgivning, hvilket jeg ser frem til at inddrage i mit arbejde i hele byens bank. 

Privat bor Camilla i hus i Nørresundby med sin mand Mikkel og deres hund Holly. Fritiden går blandt andet med rejser - både storbyferier, skiferier og charterrejser. Derudover bruger hun meget tid sammen med familie og venner, samt træning og gåture i naturen med hunden.

Publiceret d.
23. marts 2023