Gå til hovedindhold

Spar Nord Støvring opruster med ny privatrådgiver

6530 Stoevring · Nyhedsrummet · Ny Medarbejder

Anette Ilum Jensen (49) er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Støvring. Her skal hun fremover medvirke til, at bankens privatkunder modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Spar Nord Støvring har udvidet deres rådgiverteam med Anette Ilum Jensen, der tiltræder som ny privatrådgiver. Med sig har hun 29 års erfaring inden for den finansielle verden, og hun skal fremover i samarbejde kolleger medvirke til at styrke bankens position i det nordjyske.

Anette kommer fra tidligere stillinger som rådgiver i Alm. Brand Bank og Sydbank, hvor hun har tilegnet sig nogle værdifulde erhvervskompetencer, som Spar Nord Støvring nu får glæde af. Med sin solide erfaring og brede viden bidrager Anette derfor med en stærk profil til hele byens bank.

- Jeg ser meget frem til at møde mine nye kolleger og opbygge et godt samarbejde med et kompetent team af rådgivere. Derudover glæder jeg mig til at etablere et godt forhold til mine kunder, så jeg kan hjælpe dem med at få opfyldt deres ønsker og drømme, fortæller Anette Ilum Jensen.

Privat bor Anette i Klarup med sin mand og deres to børn på henholdsvis 10 og 12 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, foreningsarbejde og forældreråd i børnenes klasser.

Anette Ilum Jensen tiltrådte stillingen pr. 1. marts 2023, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende privatkunder. Hun kan kontaktes på telefon 9686 0275 eller mail aij@sparnord.dk.

Publiceret d.
7. september 2023