Gå til hovedindhold

Spar Nord støtter op om Stop Spild Lokalt Høng & Omegn

7332 Holbæk · Nyhedsrummet · Fonden · Stop Spild Høng

Spar Nord Holbæk har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 25.000 kroner til lokalforeningen Stop Spild Lokalt Høng og Omegn. Donationen skal gå til en ny foreningsbil til afhentning af overskudsmad fra lokale supermarkeder.

Stop Spild Lokalt Høng og Omegn er en non-profit lokalforening, der afhenter overskudsmad i 11 lokale supermarkeder ved hjælp af frivillige kræfter. Overskudsmaden, der er løbet på dato, bliver reddet fra udsmidning og uddelt fra foreningens madoase til dem der har brug for det.

Som en non-profit social frivillig forening er Stop Spild Lokalt afhængige af sponsorater og donationer. Det var derfor en glædens dag, da Spar Nord Holbæk, på vegne af Spar Nord Fonden, kunne overrække en donation på 25.000 kroner til lokalforeningen. Med donationen kan ønsket om en ny foreningsbil komme tættere på en opfyldelse, så der fortsat kan afhentes overskudsmad.

- Vi er dybt taknemmelige for sponsoratet og anerkendelsen, som Spar Nord Fonden har vist os, som Frivillig Social Forening. Donationen på 25.000 kroner er en økonomisk indsprøjtning og bidrag til en ny kommende foreningsbil til afhentning af overskudsmad fra lokale supermarkeder til glæde og gavn for vores frivillige, de personer der får glæde af det samt miljøet, så vi undgår madspild, fortæller Michael Diekelmann, bestyrelsesformand for Stop Spild Lokalt Høng og Omegn.

- Som lokalbank er vi meget glade for, at vi sammen med Spar Nord Fonden kan støtte op om de gode tiltag, der gør en forskel for vores lokalsamfund. Stop Spild Lokalt leverer en flot frivillig arbejdsindsats til gavn for miljøet og borgere, der har brug for det. Vi er derfor stolte over at kunne bidrage med et økonomisk skulderklap til foreningen, så de kan fortsætte den stærke indsats, fortæller Flemming Rumler, direktør for Spar Nord Holbæk.

Stop Spild Lokalt har i dag omkring 250.000 medlemmer i deres lokale Facebookgrupper, og de driver diverse madoaser over hele landet. Antallet af medlemmer og madoaser er i konstant vækst grundet et stigende behov. Alle i Stop Spild Lokalts madoaser arbejder 100 procent frivilligt.

Publiceret d.
14. marts 2024