Gå til hovedindhold

Spar Nord Slagelse - Vi giver tilbage

Den store opbakning til Spar Nord Slagelse gør, at banken har mulighed for at give tilbage til byen. Dette har de seneste 2 år resulteret i donationer fra Spar Nord Fonden på samlet 800.000 kroner til lokalsamfundet.

6151 Slagelse · Nyhedsrummet · Vi Giver Tilbage (1)

2022 blev et nyt rekordår i Spar Nord Bank, specielt i Bankområde Slagelse og Korsør, hvor banken for første gang samlet bød velkommen til næsten 1.200 nye kunder og opnåede en vækst i forretningsomfang på 26 %.

Med den store opbakning har Spar Nord Slagelse haft mulighed for at give tilbage til lokalsamfundet gennem diverse økonomiske skulderklap. Det har gennem de seneste 2 år resulteret i donationer fra Spar Nord Fonden på samlet 800.000 kroner til flere forskellige gode formål i lokalområdet.

I Spar Nord Slagelse er der stor tilfredshed med henblik på det velfungerende samarbejde med Spar Nord Fonden, der bidrager til et bedre lokalsamfund. Direktør Michael Bach Rasmussen fortæller selv:

- Vi vil rigtig gerne have fondansøgninger til Spar Nord Fonden til glæde og gavn for vores lokalsamfund her i Slagelse og Korsør, og det var en stor fornøjelse, at vi på seneste møde i maj havde modtaget 17 gode ansøgninger til behandling i vores bankråd. Vi er meget stolte over det velfungerende samarbejde med Fonden, der de seneste år har mundet ud i flere forskellige donationer til mange gode formål i lokalområdet. Vi er glade for at kunne give tilbage til byen – det har den fortjent.

En af de heldige donationsmodtagere på maj-mødet blev Slagelse Festuge med et beløb på kr. 30.000.

Spar Nord Fonden er den største aktionær i banken, og udbyttet af aktiebeholdningen muliggør Fondens mange donationer hen over året. Fondens donationer har til formål at styrke sammenholdet i lokalsamfundet og gavne små som store fællesskaber. Med rødder i fællesskabet vægtes det højt at skabe en synergi, hvor mennesker sammen kan lære, udvikle, samarbejde og bidrage, for samtidigt at vokse og opleve. I tæt samarbejde med de mange Spar Nord-lokalbanker, har Fonden givet økonomisk støtte til både lokale og landsdækkende projekter.

Står du som forening og mangler støtte til et lokalt- eller landsdækkende projekt, kan du sende din ansøgning via Spar Nord Fondens hjemmeside.

Publiceret d.
9. juni 2023