Spar Nord Skagen fejrer Peter Gades 60-års fødselsdag

6939 Skagen · Nyhedsrummet · Rund Fødselsdag

Den erfarne kunderådgiver, Peter Gade, står over for en flot milepæl, når han 14. december 2023 fejrer sin 60-års fødselsdag, og det sker intet mindre end i den samme bank, hvor han har præget arbejdsmiljøet i 42 år.

Med et imponerende 40-års jubilæum i 2021 kan kunderådgiver Peter Gade nu ligeledes fejre sin 60-års fødselsdag i Spar Nord Skagen.

Peters lange karriere startede tilbage i 1981 som elev i Sparekassen Nordjylland, og i dag kan han se tilbage på utallige år som kompetent og alsidig rådgiver i Spar Nord Skagen. Der er igennem årene ikke blot opbygget ekspertise inden for bankverdenen, men også en stærk forbindelse med kunderne, som han har rådgivet gennem årtier.

Ud over at dele sin faglige viden er Peter kendt for sit positive sind og hjælpsomme væsen, hvilket har skabt et varmt bånd mellem ham, kolleger og kunder. Privat har Peter skabt et liv i Skagen sammen med sin kone Sisse, og familiens seneste tilvækst af to børnebørn bringer ekstra glæde til hans liv.

Peters passion for motion har været en konstant i hans liv, fra intense badmintonkampe til løbeture, selvom en knæskade har ændret hans aktiviteter. Han fortsætter dog med at udfordre sig selv med styrketræning, mountainbike, pistolskydning og motorcykelture.

Hele Spar Nord ønsker Peter Gade et stort tillykke med hans 60-års fødselsdag.

Publiceret d.
14. december 2023