Spar Nord Roskilde sponsorerer pokaldyst mellem Tune IF og OB

Spar Nord Roskilde var med som støtte på sidelinjen, da Tune IF tog imod OB i pokalturneringen. Hele Byens Bank støttede op om det lokale fodboldhold med et sponsorat, der gjorde en mindeværdig aften tilgængelig for alle interesserede i lokalsamfundet.

Torsdag d. 7. september blev en uforglemmelig dag for både sportsentusiaster og lokalsamfundet i Tune, da Tune IF, der til daglig spiller i Sjællandsserien, stod overfor en imponerende udfordring – en pokalkamp mod Superliga-holdet OB.

Til denne mindeværdige sportsbegivenhed trådte Spar Nord Roskilde ind med et sponsorat, der skulle sørge for, at alle kunne nyde pokalkampen med gratis adgang.

- Som lokalbank er vi meget stolte over at kunne støtte op om det lokale foreningsliv, der bidrager med så mange positive tiltag for borgere i og omkring Roskilde. Det var en fantastisk dag med en masse glade tilskuere og vores lokale hold, der skulle spille mod OB fra Danmarks bedste fodboldliga. Det var glædeligt for os at bidrage med et økonomisk skulderklap til begivenheden. Men det var ikke blot et sponsorat, det var en ægte fejring af foreningslivet, lokalfodbold og fællesskabet i vores lokalsamfund, fortæller Jesper Henriksen, direktør for Spar Nord Roskilde.

Med et par tusinde tilskuere, der fyldte stadion og skabte en utrolig atmosfære, blev pokalkampen en stor sportslig begivenhed i lokalområdet. Og det var ikke kun spillerne på banen, der stjal rampelyset. Spar Nords maskot, Frønse, blev en sand stjerne på dagen, idet han personligt sparkede fodbolde ud til begejstrede tilskuere.

Derudover, som et tegn på ægte fodboldglæde og entusiasme, blev der angiveligt solgt tæt på 2.000 pølser under arrangementet. Det var således en dag, hvor borgere fra lokalsamfundet samledes for at dele glæde, stolthed og en lidenskab for sporten.

Publiceret d.
18. september 2023