Spar Nord Odense opruster med erfaren privatrådgiver

Ghita Valentin (61) er pr. 1. januar tiltrådt som ny privatrådgiver i Spar Nord Odense. Med sig har hun 43 års erfaring inden for den finansielle verden.

Spar Nord Odense har ansat Ghita Valentin som ny privatrådgiver. Her skal hun med sine mange års erfaring fra den finansielle verden sikre bankens privatkunder alsidig og kompetent rådgivning i samarbejde med sine kollegaer i afdelingen.

Ghita har i sin erhvervsmæssige karriere været ansat som privatrådgiver i Danske Bank i 37 år. Uddannelsesmæssigt har hun startet sin grunduddannelse med sparekasseskolen efterfulgt af merkonomuddannelsen i finansiering. Den solide privatrådgivererfaring er derudover løbende blevet suppleret med intern uddannelse i Danske Bank.

Som en rutineret privatrådgiver med mange kompetencer bidrager Ghita Valentin derfor med en stærk profil til Spar Nord Odense, ligesom hun har et stærkt netværk inden for sektoren.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af et stærkt team, der sætter en ære i at give ordentlig og kompetent rådgivning, der indhegner kunderne til banken, fortæller Ghita Valentin.

Privat bor Ghita i Ringe med sin mand, og sammen har de 2 børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på at spille badminton. Derudover bliver meget af tiden brugt på familie og venner.

Ghita Valentin er tiltrådt som privatrådgiver i Spar Nord Odense pr. 1. januar 2023. Hun er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på mail gva@sparnord.dk eller telefon 63 12 54 96.

Publiceret d.
17. januar 2023