Gå til hovedindhold
6. april 2021
Nyborg

Spar Nord Nyborg styrker formueområdet

Med forankringen af formuerådgivningen i de lokale banker oprustede Spar Nord Nyborg primo marts med to nye profiler i form af Claus Orland Nielsen og Søren Godskesen. Begge har titel af Private Banking-rådgiver og skal fremover hjælpe bankens formuende kunder med at optimere deres økonomiske muligheder.

Jan Sandi

Med ønsket om at komme endnu tættere på bankens formuende kunder, opruster Spar Nord nu på den lokale formuerådgivning ved at forankre bankens formuerådgivere i de lokale banker.

Det betyder, at Spar Nord Nyborg primo marts kunne byde Claus Orland Nielsen og Søren Godskesen velkommen som nye Private Banking-rådgivere i afdelingen. Her skal de skræddersy løsninger til bankområdets formuende kunder og komme med konkrete forslag til optimering af deres formue inden for investering, finansiering, Skat og pension.

At formuerådgiverne nu forankres lokalt, ser direktør for Spar Nord Nyborg Jan Sandi Sørensen som en stor styrke for bankområdet:

- Lokalt får vi et betydeligt bedre afsæt til at håndtere det formuende segment. Jeg er ikke i tvivl om, at en lokal forankring af rådgivernes høje faglige niveau vil føre til endnu flere forretninger og endnu højere kundetilfredshed, fortæller han og fortsætter:

- Samtidig ser jeg den lokale forankring af formuerådgiverne som en yderligere styrkelse af Spar Nords decentrale forretningsmodel, hvor rigtig mange beslutninger træffes i den lokale bank. 

Claus Orland Nielsen og Søren Godskesen kommer begge fra Formuecenter Syd. Sammen skal de være med til at styrke det faglige niveau i banken og hjælpe bankens formuende kunder med optimeringen af deres økonomi.