Spar Nord Næstved støtter Kompagni47 med generøst sponsorat

I en fortsættelse af deres vedvarende engagement i det lokale kulturliv har Spar Nord Næstved endnu engang trådt til for at styrke fællesskabet gennem kulturel støtte.

Med et sponsorat på 14.460 kroner har banken gjort det muligt for den rørende forestilling ”Romeo og Julietta” at skinne på scenen under Street Cut Gadeteater Festival i den forgangne weekend.

Forestillingen, der nu står overfor en optræden på Akademiet for Utæmmet Kreativitet (AFUK) i København næste weekend, har allerede grebet publikum og formår at forene kunst og samhørighed på en enestående måde. Hertil har Spar Nord Fonden tidligere på året doneret 14.000 kroner til Kompagni47’s projekter. Og det er ifølge direktør Bjarne Elmelund Nielsen glædeligt, at banken og Fonden har støttet endnu et lokalt kulturprojekt, der styrker fællesskabet. Han udtaler således:

- At styrke vores lokale kulturliv er en vigtig del af vores engagement i lokalsamfundet. Vi er stolte over at støtte ”Romeo og Julietta” forestillingen, der ikke kun er en kunstnerisk oplevelse, men også en måde at bringe vores lokalsamfund tættere sammen. Vi sætter stor pris på samarbejdet med Spar Nord Fonden, der tilvejebringer flere gode lokale støtteprojekter.

Kompagni47 er vokset ud af Næstveds gadekultur og det er grundlæggende for foreningens DNA. Det er skabt af lokale kræfter, der brændende ønskede sig bedre muligheder for at udvikle sig i byen i fællesskab.  

Publiceret d.
21. august 2023