Gå til hovedindhold

Spar Nord Næstved opruster med privatrådgiver

6844 Næstved · Nyhedsrummet · Sanne

Sanne Henderson (44) er tiltrådt stillingen som privatrådgiver i Spar Nord Næstved. Her skal hun fremover medvirke til at styrke bankens markedsposition i det Sydsjællandske.

Oktober måned blev skudt i gang med tilføjelsen af en stærk profil til Spar Nord Næstved. Her tiltrådte Sanne Henderson som ny privatrådgiver i banken, hvor hun fremover i samarbejde med sine kolleger skal medvirke til, at bankens kunder modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Sanne kommer fra en stilling som privatrådgiver i Arbejdernes Landsbank, hvor hun har arbejdet i 7 år. Med i alt 20 års erfaring inden for den finansielle verden kan Sanne karakteriseres som en erfaren og kompetent profil.

- Jeg har fået nogle fantastiske kolleger og kunder i Spar Nord Næstved, og jeg vil gøre mit bedste for at yde værdifuld rådgivning. Gennem mine mange år som privatrådgiver har jeg oplevet stor værdi i at give lidt af mig selv i mine kunderelationer. Jeg synes, at jeg er god til at skabe tryghed i rummet med kunden og til at få skabt en åben og ærlig dialog med respekt og forståelse, fortæller Sanne.

Privat bor Sanne i Næstved med sin mand. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, yoga, styrketræning, foredrag, bøger og rejser.

Sanne Henderson tiltrådte stillingen pr. 1. oktober 2023, og hun er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 5575 0368 eller mail sahe@sparnord.dk.

Publiceret d.
14. november 2023