Gå til hovedindhold
4. juni 2021
Lyngby

Spar Nord Lyngby har vokseværk

Travlhed i Spar Nord Lyngby får afdelingen til at udvide holdet med tre nye medarbejdere, der alle skal medvirke til at styrke rådgivningen af bankens privatkunder i og omkring Lyngby.

3434 Nye Ansigter I Lyngby 1470X830

Spar Nord Lyngby opruster med ny souschef og to nye privatrådgivere til afdelingen på Jernbanevej 6. Det sker efter en lang årrække med vækst og en stor tilgang af nye privatkunder til afdelingen.

Til at bestride stillingen som souschef har Spar Nord Lyngby ansat Fouad Hadji (35). Han kommer fra en tilsvarende stilling i Lån og Spar Bank og har over 16 års erfaring fra den finansielle verden. De to nye privatrådgivere er henholdsvis Helle Vindahl Frederiksen (34), der kommer fra en rådgiverstilling hos Nordea, og Tobias Kjeldsen (29), der internt skifter fra afdelingen i Østerbro til Lyngby. Med tiltrædelse af Fouad Hadji, Helle Vindahl Frederikshavn og Tobias Kjeldsen kan Spar Nord Lyngby nu bryste sig af 9 ansatte.

Spar Nord Lyngby har eksisteret siden 2012, og ifølge afdelingsdirektør Anni Dupont falder Spar Nords koncept med at være en personlig bank lige i kundernes smag:

- I øjeblikket oplever vi, at mange kunder søger nye græsgange, og at vores koncept med at være en personlig og nærværende bank, netop er det, vores kunder efterspørger. Vi er en professionel nærværende finansiel sparringspartner med højt til loftet, hvor vi bestræber os på at gøre en mærkbar forskel for nye såvel som eksisterende kunder, og det kan kunderne mærke, fortæller hun og fortsætter:

- Når nye og eksisterende kunder henvender sig med et boligkøb, skal der kigges på sagen inden for 24 timer – og det lever vi op til. Vi ved, at boligmarkedet pt. er rødglødende, og derfor kræver det en hurtig sagsbehandling, så vores kunder hurtigt kan komme videre med deres drømmebolig. Med de nye kollegaer på holdet står vi godt rustede til at byde endnu flere kunder velkommen i afdelingen på Jernbanevej 6.

Helle Vindahl Frederiksen og Fouad Hadji er tiltrådt i Spar Nord Lyngby henholdsvis pr. 1. marts og 1. maj, mens Tobias Kjeldsen tiltræder sin stilling medio juni 2021.