Gå til hovedindhold

Spar Nord Lolland Falster opruster med ny privatrådgiver

7153 Lolland · Nyhedsrummet · Ny Rådgiver

Heine Nordstrøm Søndergaard (46) tiltræder stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Lolland Falster. Her skal han fremover medvirke til, at bankens privatkunder fortsat modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Midt februar byder på en spændende tilføjelse til privatafdelingen i Spar Nord Lolland Falster. Heine Nordstrøm Søndergaard tiltræder nemlig stillingen som ny privatrådgiver. I samarbejde med et stærkt team af rådgivere skal han fremover bidrage til at fortsætte den positive udvikling i banken.

Heine tiltræder stillingen med 25 års erfaring inden for den finansielle verden, hvor han blandt andet har arbejdet som investeringsrådgiver i Nordea. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Lolland Falster får med ombord på holdet.

- Spar Nord har haft en imponerende entre på Lolland-Falster - med stor synlighed og fokus på lokalområdet. Alle de gode historier og tilgangen til kunderne har for mig gjort det meget interessant at blive en del af holdet, fortæller Heine og fortsætter:

- Jeg ser frem til at blive en del af et super stærkt team, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe eksisterende samt nye kunder med at få opfyldt deres drømme og ønsker.

Hos ledelsen i Spar Nord Lolland Falster glæder man sig over tilgangen af Heine. Afdelingsdirektør Martin Kristoffersen udtaler således:

- Vi glæder os over at kunne styrke vores privatafdeling med Heine, der tiltræder stillingen med masser af erfaring og alsidige kompetencer. Samtidig passer han godt ind i vores lokalforankrede tilgang, hvor vi skal fortsætte den positive udvikling med at yde kompetent rådgivning for kunderne i lokalområdet.

Privat bor Heine i Nykøbing Falster med sin kone Gry og deres to børn på henholdsvis 6 og 8 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, fodbold, padel og badminton.

Heine Nordstrøm Søndergaard tiltræder stillingen pr. 19. februar 2024. Han er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 9616 1989 eller mail hes@sparnord.dk.

Publiceret d.
20. februar 2024