Gå til hovedindhold

Spar Nord Løgstør står klar på ’Efterår i Lanternen’

LØGSTØR

Når efterårsmessen i Løgstør løber af stablen 30. og 31. oktober, sker det med opbakning fra Spar Nord Løgstør, der selv har en stand på forbrugermessen.

Kig forbi vores stand og få en ganske uforpligtende snak om alt lige fra bolig, investering, pension til virksomhedsøkonomi.

Sådan lyder opfordringen fra Spar Nord Løgstør, der deltager i efterårsmessen i Lanternen og glæder sig til få en snak med potentielle privat- og erhvervskunder.

Forbrugermessen vil igen i år omfatte alt, hvad der interesserer hele familien, hvor man kan blive fristet og få inspiration til tidens trends, boligindretning, design, beklædning, biler, blomster, fritid, kulinariske oplevelser, håndværk og investering. Og netop sådan en aktivitet ønsker Spar Nord Løgstør at støtte op om, fortæller afdelingsdirektør Bjørn Drejer:

- Med nedlukninger og aflyste arrangementer ønsker vi at bakke op om lokale aktiviteter, der medvirker til at få gang i hjulene igen i vores område. Denne messe er eftertragtet og meget populær. Vi er derfor rigtig glade for, at det normale ’Forår i Lanternen’ kunne blive til ’Efterår i Lanternen’, så messen igen i år kan blive en succes for både gæster, udstillere og arrangører.

Spar Nord Løgstør er at finde foran scenen, som banken i øvrigt er sponsor for. Derfor navnet Spar Nord Scenen.