Gå til hovedindhold
17. september 2021
Leasing

Spar Nord Leasing får ny kundechef

Morten Jørgensen (40) er tiltrådt som kundechef i Spar Nord Leasing. Med sig har han 20 års erfaring fra den finansielle verden. Heraf seks år inden for leasing.

Leasing, Morten

Spar Nord Leasing har ansat Morten Jørgensen som ny kundechef. Her skal han sammen med de tre øvrige kundechefer på Sjælland dække området øst for Storebælt inden for leasing af landbrugs-, entreprenør- og transportmateriel.

Morten er bankuddannet og kommer fra en stilling som leasingrådgiver i Nordea Finance og var forinden da ansat som erhvervsrådgiver i Spar Nord København. Det er derfor et kendt ansigt, der du vender tilbage til Spar Nord.

- Jeg ser frem til at blive en del af et særdeles stærkt team i Spar Nord Leasing med mange års erfaring. Jeg glæder mig samtidig til at blive del af en solid og veldrevet bank, der fortsat vægter de personlige relationer højt på trods af sektorens øgede digitalisering, fortæller Morten Jørgensen og fortsætter:

- Det er min ambition, at vi fortsat skal være en attraktiv finansieringspartner for virksomheder på Sjælland, og at vi i fællesskab kan fortsætte den gode udvikling, Spar Nord Leasing oplever på Sjælland og øerne.

Privat bor Morten i Frederikssund sammen med sin hustru Sanna og deres to piger på 7 og 9 år. Når tiden ikke tilbringes på job eller i familiens skød, bruges timerne blandt andet i selskab med gode venner og på cykelstierne på sin mountainbike.

Morten Jørgensen er tiltrådt stillingen pr. 1. august 2021. Han kan kontaktes på tlf. 2527 0974 eller moj@sparnord.dk