Gå til hovedindhold
14. juni 2021
Køge Bugt

Spar Nord Køge Bugt opruster med ny kunderådgiver

Spar Nord Køge Bugt udvider teamet med Madeleine Hillerström (29) som ny kunderådgiver. Med sig har hun 9 års erfaring fra den finansielle verden. Senest som senior privatrådgiver hos Nykredit.

3472 Købe · 1470X830px · Navnehistorie · Lokal · Privat

Madeleine Hillerström er tiltrådt som ny kunderådgiver i Spar Nord Køge Bugt, hvor hun fremover skal medvirke til at styrke rådgivningen i Køge Bugt-området. Med Madeleines tiltrædelse kan området nu bryste sig af i alt 42 medarbejdere. Heraf 34 i Køge Bugt og 8 i Solrød Strand.

Madeleine kommer fra en stilling som senior privatrådgiver hos Nykredit med fokus på rådgivning af privatkunder inden for boligfinansiering, lånebevilling, pension, forsikring og investering. I Nykredit var hun samtidig mentor for trainees, nye kolleger og praktikanter.

Med en finansuddannelse, HD 1. del i finansiel rådgivning og over 9 års erfaring bidrager Madeleine derfor med en stærk profil til Spar Nord Køge Bugt.

- Jeg ser frem til at blive en del af et super engageret team med højt humør og stor faglighed, fortæller Madeleine Hillerström, der samtidig glæder sig til at møde alle sine kunder med et smil.

Privat bor Madeleine i Solrød Strand sammen med sin mand Casper og deres to drenge på henholdsvis 1,5 og 4 år. Madeleine er vild med sport, og når tiden tillader det, nyder hun at spille golf.  

Madeleine Hillerström er tiltrådt pr. 1. maj 2021. Hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende privatkunder. Hun kan kontaktes på tlf. 7225 0206 eller e-mail mahi@sparnord.dk.