Gå til hovedindhold

Spar Nord Holstebro uddelte årets VGF lederpris

7469 Holstebro · Nyhedsrummet · VGF Lederpris

Som sponsor for Vestjysk Gymnastikforening, VGF, har Spar Nord Holstebro haft glæden af at kunne overrække VGF lederprisen ved dette års forårsopvisning.

I år var der opvisning på Idrætscenter Vest, hvor omkring 1.300 gæster var mødt op til et stort show af betagende gymnastik. Hele 18 forskellige af foreningens egne hold havde vinteren over øvet og trænet de mange indslag til den store sæsonafslutning, og der blev mildest talt leveret en gymnastikopvisning i særklasse.

Dette års gymnastikopvisning blev ligeledes suppleret med en kåring af årets træner. Spar Nord Holstebro kunne som stolt sponsor overrække prisen til Hanna Bergmark, der blev hyldet som årets ildsjæl og træner. Direktør for Spar Nord Holstebro, Franck Svanborg, uddelte prisen og var begejstret over det store show:

- Vi er glade for at kunne støtte op om det lokale foreningsliv og værdsætter især indsatsen fra de mange lokale ildsjæle, der er med til at holde hjulene i gang. Vi tror nemlig på, at et rigt kultur- og foreningsliv skaber liv, glæde og vækst i lokalsamfundet. Derfor er vi glade for at kunne uddele årets VGF lederpris til Hanna Bergmark.

Efter 6,5 timers fest, farver og bevægelsesglæde kan VGF takke af for denne sæson og har nu en lang sommer til at forberede næste års program. Dog er det ikke alle hold, der slutter endnu – flere hold bliver ved et par uger endnu med hygge, bevægelse og motion.

Publiceret d.
18. marts 2024