Gå til hovedindhold

Spar Nord Holstebro uddeler jubilæumspulje på vegne af Spar Nord Fonden

7535 Holstebro · Nyhedsrummet · 20X10

I anledningen af Spar Nords 200-års jubilæum har Spar Nord Fonden øremærket ekstraordinære 20x10.000 kroner til foreninger i lokalområdet.

Kultur- og foreningslivet i Holstebro, Struer og Lemvig Kommune har nu mulighed for at søge om en økonomisk indsprøjtning til et godt formål. Dette sker på baggrund af Spar Nords 200-års jubilæum og Spar Nord Fondens beslutning om at bevillige 20 donationer på 10.000 kroner til udvalgte lokale foreninger.

Jubilæumsåret bliver dermed også en fejring af de mange lokale foreninger og frivillige, som uge efter uge bidrager til sammenhængskraften og fællesskabsfølelsen rundt omkring i de lokalsamfund, hvor banken har drevet forretning i 200 år.

- Vi er særdeles glade for at være en del af Spar Nord Fondens flotte tiltag i forbindelse med bankens 200-års fødselsdag. De mange donationer understreger, hvor stor betydning det lokale foreningsliv har for vores borgere. Den stærke indsats fra foreningerne og deres frivillige ildsjæle er med til at skabe samhørighed og fællesskab i flere kroge af lokalsamfundet, udtaler Franck Svanborg, direktør i Spar Nord Holstebro. 

Der er fra i dag 2. april 2024 åbnet op for ansøgninger, og ansøgningsfristen er 12. maj 2024. Når ansøgningsfristen er nået, behandler Spar Nord Fonden ansøgningerne. De udvalgte foreninger kontaktes herefter direkte og offentliggøres i midten af juni.

Overrækkelsen af donationerne vil ske i bedste jubilæumsstil arrangeret af Spar Nord Holstebro.

Publiceret d.
2. april 2024