Gå til hovedindhold

Spar Nord Holstebro opruster med lokalkendt afdelingsdirektør for privat

7334 Holstebro · Nyhedsrummet · Ny Afdelingsdirektør

Lars Nielsen (42) er tiltrådt stillingen som ny afdelingsdirektør i Spar Nord Holstebros privatafdeling. Her skal han fremover medvirke til at styrke bankens markedsposition i området og sikre de rette rammer for rådgivningen af kunderne.

Spar Nord Holstebro har fra start marts styrket deres privatafdeling med tilgangen af Lars Nielsen, der som ny afdelingsdirektør fremover skal lede et stærkt team af rådgivere, som skal sikre rådgivning og kundeoplevelser i særklasse.

Lars tiltræder stillingen med 19 års erfaring inden for den finansielle verden, hvor han blandt andet kommer fra en stilling som afdelingsdirektør i Holstebro. Det er således en kompetent profil, som Hele Byens Bank får med ombord på holdet.

- Jeg ser frem til at blive en del af et stærkt team i Holstebro, hvor vi skal fortsætte den positive udvikling i banken. Vi skal skabe endnu større synlighed samt øge kendskabet til lokalbankmodellen i lokalområdet og den vej skabe mere vækst, fortæller Lars Nielsen.

Privat bor Lars i Holstebro sammen med Trine og deres tre piger på henholdsvis 8, 10 og 12 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, padel og håndbold, hvor han blandt andet er træner for U13 piger i Mejdal-Halgård.

Lars Nielsen er tiltrådt stillingen som afdelingsdirektør pr. 1. marts 2024, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 9616 6104 eller lani@sparnord.dk.

Publiceret d.
1. marts 2024