Gå til hovedindhold

Spar Nord Holbæk opruster med to nye medarbejdere

7114 Holbæk · Nyhedsrummet · Nye Medarbejdere

Spar Nord Holbæk udvider sit team med to nye medarbejdere. Det er Christel Sunke (44), der tiltræder som ny kunderådgiver, og Sebastian Hansen (26) der tiltræder som ny assisterende kunderådgiver.

Det nye år blev skudt i gang med en forstærkning af holdet i Spar Nord Holbæk. Her er Christel Sunke og Sebastian Hansen tiltrådt som nye medarbejdere, og de skal i samarbejde med deres kolleger fremover medvirke til at styrke rådgivningen af bankens kunder i og omkring Holbæk.

Christel Sunke kommer fra en stilling som kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland i Holbæk, hvor hun forinden har arbejdet 15 år i Nordea som kunderådgiver i blandt andet Holbæk, Asnæs og Nykøbing Sjælland. Med 18 års erfaring inden for den finansielle verden er det en stærk profil, som Spar Nord Holbæk får med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et fantastisk team i det lokalområde, hvor jeg selv bor. Jeg ser frem til at møde mine nye kunder, som jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe, således de kan få opfyldt deres ønsker og drømme, fortæller Christel Sunke.

Privat bor Christel i Holbæk med sin mand og deres to sønner på henholdsvis 15 og 18 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, træning og sommerhuset i Odsherred.

Sebastian Hansen blev uddannet rådgiver i sommers og har forinden været assisterende rådgiver hos Arbejdernes Landsbank i forbindelse med hans trainee-forløb. Før dette gennemførte han uddannelsen som Finansøkonom.

- Jeg ønsker at dygtiggøre mig og tilegne mig viden om alle facetter og områder i banken, så jeg kan være med til at sikre, at vi som bank fortsætter med at levere en god service og hjælper kunderne med deres drømme og eventuelle problemstillinger, som de har brug for hjælp til, fortæller Sebastian Hansen.

Privat bor Sebastian i Roskilde med sin kæreste. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, padel og PlayStation.

Christel Sunke og Sebastian Hansen er begge tiltrådt deres nye stillinger pr. 2. januar 2024. De er derfor begge klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder.

Christel kan kontaktes på telefon 5945 4221 eller mail csu@sparnord.dk

Sebastian kan kontaktes på telefon 5945 4238 eller mail sebh@sparnord.dk

Publiceret d.
9. januar 2024