Gå til hovedindhold

Spar Nord Holbæk indgår 2-årigt sponsorat med Holbæk Løbe- og Motionsklub

7092 Holbæk · Nyhedsrummet · Motionsklub

Spar Nord Holbæk har netop indgået et 2-årigt sponsorat med Holbæk Løbe- og Motionsklub, hvor der årligt støttes med 20.000 kroner.

Holbæk Løbe- og Motionsklub er en lokal forening, hvor mange motionsglade medlemmer i alle aldre samles omkring flere sociale arrangementer. Løbetræningen kombineres med styrketræning i form af gymnastik og cirkeltræning.

Til stor glæde for begge parter er der netop indgået et 2-årigt sponsorat, hvor Spar Nord Holbæk de næste 2 år bliver en vigtig samarbejdspartner. Dette medfører blandt andet en årlig støtte på i alt 20.000 kroner til den lokale løbeklub.

- Som lokalbank er vi meget glade for at kunne støtte op om tiltag i det lokale foreningsliv, der gør en forskel i vores lokalområde. Holbæk Løbe- og Motionsklub tilbyder dets medlemmer mange sociale og sunde tiltag, hvor fællesskab og løbetræning går op i en højere enhed. Og det er vi stolte over at kunne støtte op om, fortæller Flemming Rumler, direktør i Spar Nord Holbæk.

Holbæk Løbe- og Motionsklub rummer cirka 300 medlemmer i alle aldre. Der er plads til alle i klubben, hvad end det er for at træne eller deltage i motionsløb og andre konkurrencer over hele landet – året rundt.

Publiceret d.
18. januar 2024