Spar Nord Holbæk henter erfaren erhvervsrådgiver

7871 Holbæk · Nyhedsrummet · Kristoffer Korsak

Kristoffer Korsak er tiltrådt stillingen som ny erhvervsrådgiver i Spar Nord Holbæk. Her skal han fremover medvirke til, at bankens erhvervskunder modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Spar Nord Holbæk har fra maj måned forstærket teamet med tilføjelsen af Kristoffer Korsak, der tiltræder stillingen som ny erhvervsrådgiver. Fremover skal han i samarbejde med gode kolleger bidrage til den positive udvikling i banken og sikre erhvervskunderne service og rådgivning i særklasse.

Kristoffer kommer fra en tidligere stilling som erhvervsrådgiver i Jyske Bank, og han har over 28 års erfaring inden for den finansielle verden. Det er således en erfaren profil, som Spar Nord Holbæk har fået med om bord på holdet.

- Jeg glæder mig meget over min nye stilling i en vækstende og indflydelsesrig bank, hvor jeg har nogle fantastiske kolleger omkring mig. Samtidig ser jeg frem til at hjælpe kunderne, både nye og eksisterende, hvor jeg vil gøre mit ypperste for at opfylde deres behov og ønsker, fortæller Kristoffer Korsak.

Privat bor Kristoffer i Vallensbæk og fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, rejser, motion, biler og bæredygtighed.

Kristoffer Korsak er tiltrådt stillingen pr. 21. maj 2024, og han er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 5945 4233 eller mail krik@sparnord.dk.

Publiceret d.
8. juli 2024