Spar Nord Holbæk byder velkommen til ny privatrådgiver

7862 · Holbæk · Nyhedsrummet · Yunus

Yunus Bakir er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Holbæk. Her skal han fremover medvirke til, at bankens kunder modtager kompetent og alsidig rådgivning.

I takt med det danske sommervejrs fremkomst har Spar Nord Holbæk forstærket teamet. Yunus Bakir er nemlig tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i banken. Han skal fremover indgå i Private Banking teamet, hvor han i samarbejde med gode kolleger skal bidrage til den positive udvikling i banken og sikre kunderne rådgivning samt service i verdensklasse.

Yunus kommer fra en tidligere stilling som premium rådgiver i Nordea, hvor han igennem 6 år har erhvervet sig nogle værdifulde erfaringer. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Holbæk får med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af holdet her i Holbæk. Som rådgiver gør jeg en forskel ved at skabe tillid og tryghed hos mine kunder. Jeg prioriterer at lytte aktivt til deres behov og mål, og jeg tilpasser mine råd og løsninger, så de passer præcist til deres individuelle situation, fortæller Yunus Bakir.

Privat bor Yunus i Holbæk sammen med sin kone. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og fodbold. Han har spillet fodbold i 20 år, og rejser minimum en gang om året til Tyrkiet for at se yndlingsholdet Galatasaray spille.

Yunus Bakir er tiltrådt stillingen pr. 1. juni 2024, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 5945 4209 eller mail yuba@sparnord.dk.

Publiceret d.
11. juni 2024