Gå til hovedindhold

Spar Nord Hjørring opruster med ny souschef til erhverv

6668 Hjørring · Nyhedsrummet · Anders Torp

Anders Torp (41) er tiltrådt stillingen som ny erhvervsrådgiver og souschef for Spar Nord Hjørrings erhvervsafdeling. Her skal han fremover rådgive erhvervskunder og styrke bankens markedsposition på erhvervsområdet i det nordjyske.

Som ny erhvervsrådgiver og souschef for Spar Nord Hjørrings erhvervsafdeling skal Anders Torp med sine mange års erfaring inden for den finansielle verden sikre bankens kunder alsidig og kompetent rådgivning i tæt samarbejde med de andre kolleger i afdelingen.

Anders har igennem sin karriere mange års erfaring med at rådgive erhvervskunder, først i Jyske Bank i Hjørring og de sidste 6 år i Sparekassen Danmarks storkundeafdeling i Vrå. Med en bred viden inden for erhvervsområdet og et godt kendskab til forretningen bidrager han derfor med en stærk profil til Spar Nord Hjørring.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af et stærkt team i Spar Nord Hjørring, hvor der blandt andet er vækst på erhvervsområdet. Samtidig glæder jeg mig til at etablere nye kunderelationer, hvor vi skal fortsætte den positive udvikling med at rådgive afdelingens erhvervskunder, således de opnår succes med deres respektive virksomheder, fortæller Anders Torp.

Privat bor Anders i Hjørring med sin kone og deres 2 børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og golf i Hjørring Golfklub, hvor han også er formand.

Anders Torp er tiltrådt stillingen pr. 1. oktober 2023, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende erhvervskunder. Han kan kontaktes på telefon 9623 0685 eller mail torp@sparnord.dk.

Publiceret d.
6. oktober 2023