Gå til hovedindhold

Spar Nord Hjørring byder velkommen til ny privatrådgiver

6997 Hjørring · Nyhedsrummet · Anders Kallehauge

Anders Kallehauge-Møller (42) er tiltrådt stillingen som ny privatrådgiver i Spar Nord Hjørring. Her skal han fremover medvirke til, at bankens kunder modtager kompetent og alsidig rådgivning.

December måned begyndte med en forstærkning af Spar Nord Hjørrings privatafdeling, da Anders Kallehauge-Møller tiltrådte som ny privatrådgiver. Sammen med sine kolleger bliver han fremover en vigtig del af arbejdet med at videreudvikle og styrke kundeoplevelsen.

Anders kommer fra en stilling som Revisor, Manager ved BDO Hjørring, hvor han har hjulpet kunderne med deres regnskaber, skat, budgetter og rapporteringer. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Hjørring får med ombord på holdet.

- Jeg ser frem til at lære kunderne at kende og herefter hjælpe dem med deres udfordringer. Banken er en stor spiller i deres fremtid, og dette glæder jeg mig meget til at tage del i. Derudover glæder jeg mig til at blive en del af Spar Nord Hjørring, der har en stærk tilknytning til det lokalområde, jeg selv bor i, fortæller Anders.

Privat bor Anders i Hjørring med sin kone Henriette og deres to børn på henholdsvis 5 og 7 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, løbeture, padel og fodbold, hvor han er bestyrelsesmedlem i LIUF Fodbold.

Anders Kallehauge-Møller tiltrådte stillingen 1. december 2023, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 9623 0696 eller mail akm@sparnord.dk.

Publiceret d.
14. december 2023