Gå til hovedindhold

Spar Nord hjælper dig med at komme i mål til Royal Run 2024 i Brønderslev

7059 Midtvendsyssel · Nyhedsrummet · Royal Run

Brønderslev melder klar til at byde deltagere og tilskuere velkommen til årets Royal Run i 2024. I forbindelse med den royale motionsfest vil Spar Nord Brønderslev og Hjallerup i samarbejde med Spar Nord Fonden og to lokale løbeklubber gerne hjælpe deltagere med at komme i form til løbet.

Alle kan være med 20. maj 2024, når Brønderslev i smukke nordjyske omgivelser danner rammen for det traditionsrige Royal Run. Her kan deltagere og tilskuere opleve den helt unikke stemning med royal fejring og festlig underholdning, når årets største, aktive folkefest for første gang kommer til Brønderslev.

I anledning af årets Royal Run har Spar Nord Brønderslev og Hjallerup, Spar Nord Fonden og Brønderslev samt Hjallerup Løbeklub besluttet at starte et løbenetværk, Spar Nord Løbefællesskab, hvor de deltagende tilbydes træning med instruktør og yderligere en løbeaften med andre løbere.

- Jeg kan på vegne af både Spar Nord Brønderslev og Hjallerup understrege, at vi glæder os enormt meget til Royal Run i 2024. Vi er endvidere stolte over at kunne sammensætte et lokalt løbenetværk i samarbejde med Fonden og Hjallerup samt Brønderslev Løbeklub, udtaler Tommy Morsing Nielsen, afdelingsdirektør i Spar Nord Brønderslev og Hjallerup, og fortsætter:

- Løbenetværket har til formål at tilbyde interesserede løbere et spændende program med flere forskellige løbeaktiviteter, der kan hjælpe dem med at opnå deres ønskede mål til Royal Run. Derudover er formålet at tilbyde de lokale borgere et aktivt fællesskab, hvor der er fokus på sjov og motion. Vi håber, at løbefællesskabet også fortsætter efter Royal Run.

Der vil undervejs i Spar Nord Løbefællesskabs træninger komme forskellige overraskelser og konkurrencer fra Spar Nord – så motivationen holdes høj.

Herudover modtager de første 40 deltagere i hver by, Hjallerup og Brønderslev, en goodiebag med en lækker refleksjakke til træningen i de mørke måneder, 1 års gratis kontingent i løbeklubben 2024 og derudover diverse løbetilbehør.

Deltager pris: Kr. 100 – som går ubeskåret til den lokale løbeklub til det videre arbejde med bevæg dig for livet.

Introaften i Brønderslev: 17. januar

Introaften i Hjallerup: 18. januar   

Program:

  • 19.00 Velkomst ved Tommy fra Spar Nord
  • 19.15 Introduktion til løbefælleskabet
  • 19.45 Indlæg fra Morten Marinussen fra NIH – Behind the scenes om Royal Run og løbetips
  • 20.15 Indlæg fra Thomas Borup – BeneFiT Dronninglund - Undgå belastningsskader
  • 20.45 Tak for i aften

Der vil blive serveret forfriskninger under arrangementet.

Tilmelding sker via nedenstående link:

https://sparnord.typeform.com/to/gIupeNA2?typeform-source=podio.com

Publiceret d.
4. januar 2024