Gå til hovedindhold

Spar Nord Hirtshals byder velkommen til ny, erfaren souschef

Maja Vestergaard Olesen tiltræder pr. 1. december som ny souschef i Spar Nord Hirtshals. Med sig har hun over 16 års erfaring i bankverdenen samt et solidt kendskab til Hirtshals og træder derfor ind i rollen som en stærk og kompetent tilføjelse til teamet i Hirtshals.

6885 Hirtshals · Nyhedsrummet · Maja

Spar Nord Hirtshals får nye kræfter ombord, når Maja Vestergaard Olesen overtager rollen som souschef i afdelingen. Med Majas mange års erfaring og lokalkendskab er hun en yderst robust tilføjelse til ledelsesteamet i Spar Nord Hirtshals.

På CV’et har Maja flere uddannelser bag sig, som blandt andet tæller HD 2. del i Finansiel Rådgivning og Masterclass i adfærdsdesign v/ Morten Münster. Ud over uddannelsesmæssige udmærkelser har Maja over 16 års erfaring som rådgiver med særligt fokus og ansvar for boligområdet i Sparekassen Danmark. Selv ser hun frem til at lære både nye kolleger og kunder at kende, udvikle kundepotentialet i Spar Nord Hirtshals med nye forretninger, og sikre at det er sjovt for medarbejderne i afdelingen at gå på arbejde.

- Det betyder meget for mig at blive en del af en bank, der tager del i lokalområdet med stærke initiativer og stor opbakning. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med at bidrage yderligere til dette med mit netværk og kendskab til Hirtshals, fortæller Maja Vestergaard Olesen og fortsætter:

- Jeg brænder for privatøkonomi, og jeg har altid været særligt glad for boligområdet. For mange kunder er det deres største finansiering og derfor også den vigtigste. Jeg følger med i renteudviklingen og boligmarkedet, og opstår der muligheder, drøfter jeg det løbende med kunderne.

Privat bor Maja med sin mand og to børn i Hirtshals, og i fritiden er hun engageret i det lokale foreningsliv gennem både børnenes interesse i håndbold og fodbold, men også som medlem i Ladies Circle Hirtshals, som er en netværksklub for kvinder i alderen 18-45 år. Netværket er på lokale virksomhedsbesøg flere gange om året og bakker op om velgørenhed. Næste år kan Maja fejre 10-års jubilæum i Ladies Circle Hirtshals, og hun har gennem sin medlemstid haft 7 bestyrelsesposter.

På vegne af hele Spar Nord Hirtshals byder vi velkommen til Maja Vestergaard Olesen, som allerede nu sidder klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende privatkunder. Hun kan kontaktes på telefon 96 56 08 93 eller e-mail mavo@sparnord.dk

Publiceret d.
1. december 2023