Spar Nord Hillerød uddeler jubilæumspulje på vegne af Spar Nord Fonden

7486 Hillerød · Nyhedsrummet · 20X10

I anledningen af Spar Nords 200-års jubilæum har Spar Nord Fonden øremærket ekstraordinære 20x10.000 kroner til foreninger i lokalområdet.

Kultur- og foreningslivet i Hillerød, Gribskov og Halsnæs Kommune har nu mulighed for at søge om en økonomisk indsprøjtning til et godt formål. Dette sker på baggrund af Spar Nords 200-års jubilæum og Spar Nord Fondens beslutning om at bevillige 20 donationer på 10.000 kroner til udvalgte lokale foreninger.

Jubilæumsåret bliver dermed også en fejring af de mange lokale foreninger og frivillige, som uge efter uge bidrager til sammenhængskraften og fællesskabsfølelsen rundt omkring i de lokalsamfund, hvor banken har drevet forretning i 200 år.

- Vi er enormt glade for Spar Nord Fondens beslutning om at bevillige yderligere økonomisk støtte til vores lokale foreningsliv. Med denne mulighed kan vi fortsætte med at støtte op om de lokale foreningers stærke indsats, der for alvor gavner vores lokalsamfund. Vi ser frem til at fejre bankens 200-års jubilæum med de flotte donationer på vegne af Fonden, udtaler Kim Lüning, direktør i Spar Nord Hillerød og Helsinge.

Der er fra i dag 2. april 2024 åbnet op for ansøgninger, og ansøgningsfristen er 12. maj 2024. Når ansøgningsfristen er nået, behandler Spar Nord Fonden ansøgningerne. De udvalgte foreninger kontaktes herefter direkte og offentliggøres i midten af juni.

Overrækkelsen af donationerne vil ske i bedste jubilæumsstil arrangeret af Spar Nord Hillerød. Der vil blive afholdt lokal fejring 15. juni i Hillerød, Helsinge, Skævinge, Hundested og Gilleleje. Under fejringen vil de lokale foreninger få overrakt de 10.000 kroner.

Du kan ansøge om at få del i jubilæumspuljen her.

Publiceret d.
2. april 2024