Spar Nord Hillerød styrker ledelsen med ny afdelingsdirektør for erhverv

Henrik Dyndegaard (63) er pr. 1. juli 2023 tiltrådt som ny afdelingsdirektør for Spar Nord Hillerøds erhvervsafdeling. Her skal han fremover lede erhvervsgruppen og sikre, at afdelingens erhvervskunder fortsat modtager kompetent og personlig rådgivning.

Nyhedsrum (5)

Med 42 års erfaring inden for den finansielle verden er det en særdeles stærk profil, der nu skal tage roret som ny afdelingsdirektør i Spar Nord Hillerøds erhvervsafdeling. Det er nemlig Henrik Dyndegaard, der fremover skal stå i spidsen for den fortsatte styrkelse af bankens erhvervsposition i det nordsjællandske.

Henrik tiltræder stillingen med en bred vifte af erfaring, hvor han blandt andet har været 37 år i Jyske Bank, dels som investeringsrådgiver, leder af privatafdeling, direktør for afdeling på Nørreport, direktør i Halsnæs og senest direktør for privatafdeling i Hillerød, Frederikssund og Halsnæs.

Som et velkendt ansigt i lokalområdet og med en bundsolid erhvervsmæssig erfaring bidrager Henrik med en stærk profil i det fortsatte arbejde med at styrke bankens markedsposition.

- Jeg ser meget frem til at blive en integreret del af et stærkt team i Spar Nord Hillerød, hvor vi sammen skal tilbyde erhvervskunder i området nærværende og kompetent rådgivning. Vi skal i erhvervsafdelingen tilbyde selskaber, virksomheder og deres ejere alsidig rådgivning og fastholde en nærværende relation, så de kan mærke, hvor stor betydning det har for os som lokalbank, fortæller Henrik Dyndegaard.

Privat bor Henrik i Vejby med sin kone Ulla. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, jagt og biavl.

Henrik Dyndegaard tiltrådte stillingen som afdelingsdirektør for erhverv i Spar Nord Hillerød d. 1. juli 2023. Han er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende erhvervskunder. Han kan kontaktes på telefon 3334 3853 eller mail hedy@sparnord.dk.

Publiceret d.
1. august 2023