Gå til hovedindhold

Spar Nord Herning opruster med to nye medarbejdere

Spar Nord Herning udvider sit team med to nye medarbejdere. Det er Flemming Morratz (41), der tiltræder stillingen som Private Banking rådgiver, og Lene Brandt Østergaard (56), der tiltræder stillingen som assisterende kunderådgiver.

5506 · Herning · Nyhedsrummet · Nye Medarbejdere

41-årige Flemming Morratz og 56-årige Lene Brandt Østergaard er pr. 1. december tiltrådt som nye medarbejdere i Spar Nord Herning. Med sig har de begge flere års erfaring inden for den finansielle verden og skal fremover medvirke til at styrke rådgivningen af bankens kunder i og omkring Herning.

Flemming Morratz kommer med 19 års erfaring fra den finansielle verden. Han har tidligere været formuerådgiver samt bankrådgiver i Nordea. Foruden sin erfaring som rådgiver har han taget en certificeret uddannelse fra Forsikringsakademiet som formuerådgiver.

- Jeg ser frem til at blive en del af en bank, der lægger stor vægt på lokal tilstedeværelse, beslutningskraft og nærvær. Som Private Banking rådgiver i Spar Nord vil jeg blandt andet fokusere på at udvikle og dyrke de langvarige relationer til nuværende samt nye kunder, fortæller Flemming Morratz.

Privat bor Flemming Morratz i Lind i Herning Kommune sammen med konen Anni og deres 2 børn på henholdsvis 9 og 11 år. Fritiden bliver blandt andet brugt i fodboldklubben KLG, hvor Flemming er træner. Derudover holder han af fysisk aktivitet i form af løbeture samt lange gåture med hans hund.

Lene Brandt Østergaard kommer ligeledes med solid erfaring. Hun har 18 års erfaring fra den finansielle verden, hvor hun tidligere har været sagsbehandler i Ringkøbing Landbobank, erhvervskundemedarbejder i Sparekassen Kronjylland og erhvervsrådgiver i Morsø Bank samt Sparekassen Kronjylland. Foruden den erhvervsmæssige erfaring er Lene økonomiuddannet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et helt fantastisk hold i Hele Byens Bank, hvor jeg tidligere har arbejdet sammen med flere af mine nye kollegaer. I stillingen som assisterende kunderådgiver ser jeg frem til at yde den bedst mulige hjælp og støtte til rådgiverne, så de kan gøre det, de er bedst til, nemlig at få nye kunder på bøgerne, fortæller Lene Brandt Østergaard.

Privat bor Lene i Gjellerup sammen med manden Flemming og deres ene søn på 18 år, hvor deres anden søn på 24 år er fløjet fra reden og bor og læser i Århus. I fritiden nyder Lene blandt andet golf og gåture med gravhunden. Derudover bruger hun også tid på at gå i madklub, biografklub og pigeklub.

Flemming Morratz og Lene Brandt Østergaard er tiltrådt deres nye stillinger pr. 1. december 2022. De er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Flemming kan kontaktes på tlf. 96161186 eller på mail fmo@sparnord.dk. Lene kan kontaktes på tlf. 96161178 eller på mail leos@sparnord.dk.

Publiceret d.
29. december 2022